NRE videresælger boligprojekt i Nordhavnen

NRE har solgt projekt på 37 lejligheder videre, som NRE selv er totalentreprenør på.
NRE har videresolgt en boligprojekt med 37 lejligheder på Nordhavnen, men virksomheden er dog fortsat totalentreprenør på opgaven. Foto: Colourbox.
NRE har videresolgt en boligprojekt med 37 lejligheder på Nordhavnen, men virksomheden er dog fortsat totalentreprenør på opgaven. Foto: Colourbox.

NRE Denmark A/S har netop indgået aftale om videresalg af et nyt boligprojekt på Sandkaj i Københavns Nordhavn. Projektet, der omfatter 37 lejligheder, købes af en fond forvaltet af Nordic Real Estate Partners. NRE Denmark er totalentreprenør på byggeriet.

Aftalen er betinget af, at den forventede byggetilladelse fra Københavns Kommune ligger klar til efteråret.

Grunden ligger i det indre Nordhavn ud til havnebassinet og tæt ved Nordhavn Station. Byggeriet bliver opført i fire-seks etager, og de fleste af lejlighederne vil få udsigt mod vandet. Alle lejlighederne får egne altaner, og der bliver også to fælles tagterrasser.

Byggeriet bliver på i alt godt 3900 etagemeter samt cirka 450 kvadratmeter kælder. Arkitekt på projektet er E+N Arkitektur.

Sat i gang i 2012

Projektet på Sandkaj 1.03 blev igangsat i 2012 af Corpus Development som del af en aftale med By & Havn om at udvikle i alt fire byggefelter i Nordhavn. I 2013 overdragede Corpus Development den videre projektudvikling til NRE Denmark.

Efterfølgende har NRE Denmark indgået aftaler med Nordic Real Estate Partners, hvor Sadolin & Albæk har været involveret som rådgivere.

Relateret indhold