Syv nye partnere: Erik styrker sig indenfor almene boliger og erhverv

Erik arkitekter udnævner syv nye partnere for at styrke sig indenfor bl.a. læring, digitalisering, almene boliger, life science og erhverv.
Den samlede partnergruppe i Erik arkitekter anno 2024 består nu af 22 personer. Her er de samlet på tre lokationer på tværs af landet - til venstre i Viborg, øverst til højre ses partnere fra Odense og København og nederst til højre ses partnere og associerede partnere i Aarhus.
Den samlede partnergruppe i Erik arkitekter anno 2024 består nu af 22 personer. Her er de samlet på tre lokationer på tværs af landet - til venstre i Viborg, øverst til højre ses partnere fra Odense og København og nederst til højre ses partnere og associerede partnere i Aarhus.

Seks nye partnere er udnævnt i Erik arkitekter i løbet af det sidste år. Nu følger yderligere syv udnævnelser. Demokratiseringen af partnerlaget sker som led i en strategi, hvor man ønsker at uddele ansvaret og styrke ledelseslaget med en bred vifte af fagligheder.

De nyudnævnte partnere er:

– Charlotte Felumb, markeds- og udviklingschef

– Jesper Langvad, markedschef for Life-Science

– Karsten Vammen Lykkebo, projektchef

– Katrine Louise Juul Nielsen, markedschef for erhverv

– Lars Christian Larsen, projektchef og teamchef

– Rasmus Jusjong Brande, arkitekt og bygherrerådgiver

– Sebastian Soelberg, markedschef for almene boliger

Læs også: Erik Arkitekter er næsten fordoblet i størrelse på tre år

De kommer hver især med en god faglig ballast, og vil derfor blive ansvarlige for hvert deres markedsområde, som de skal være med til at styrke. Det drejer sig bl.a. om markedsområder læring, digitalisering, almene boliger, life science og erhverv.

Solidt kendskab

Udnævnelsen af de syv partnere kommer i forlængelse af de partnere, man har udnævnt i løbet af det seneste år. Her er udnævnt fire partnere og to associerede partnere, mens der i denne omgang udnævnes seks nye partnere og en ny associeret partner.

– Alle nye partnere har et solidt kendskab til Erik, vores kultur og de værdier, vi skaber vores arkitektur ud fra, siger direktør i Vestdanmark, Jesper Laursen.

Forventer et stærkere Erik

Med demokratiseringen ønsker Erik arkitekter at skabe en flad struktur – internt såvel som eksternt – hvor kunderne bliver mødt af de specialister, der er frontløbere inden for deres område.

Læs også: Startup vil samle al materiale-data ét sted: “Business as usual ændrer sig nu”

– Vi ser en kæmpe fremtidssikring i en organisation, hvor partnerne kan gå forrest i en branche, der konstant er i udvikling og i højere grad kræver samarbejde og tværfaglighed. Derfor ser vi klart det seneste års udvikling som et skridt i retningen mod et stærkere Erik, tilføjer direktør i Erik Øst, Bitten Munk Warmdahl.

De seks partnere og associerede partnere, der er udnævnt i løbet af det seneste år, er:

– Anja Kaspersen, arkitekt, projektchef og ass. partner

– Gitte Kjølby, arkitekt, partner og innovations- og udviklingschef

– Lone Jørgensen, arkitekt, partner og projektchef

– Michael Nielsen, bygningskonstruktør, partner og projektchef

– Morten Winther, bygningskonstruktør, brandansvarlig og ass. partner

– Palle Bo Rasmussen, markedschef for Fyn

Erik arkitekter, der bl.a. benyttede den første corona-hjemsendelse i 2020 til at sætte skub i en ny afdeling i Odense, havde ifølge CVR-registeret 175 ansatte i januar 2024.

Relateret indhold