Energibesparelser i realtid

Ny styringssoftware gør det nemmere at monitorere og kontrollere den samlede bygningsporteføljes tekniske installationer og sikre energibesparelser.
IQ VISION ipad dashboard.
IQ VISION ipad dashboard.

IQ VISION, der er afløseren for den populære Trend 963 Supervisor, er udviklet på baggrund af de mange ønsker om en Supervisor, der IT-mæssigt fungerer som en service uden brug af 3. parts software. Det krav opfylder IQ VISION nu, og den er også i stand til at gøre brug af eksisterende LDAP databaser.

Produktet integrerer Trend undercentraler, intelligente 3. parts enheder og internetprotokoller i en centraliseret softwareplatform, der er designet til at overvåge og styre bygningstekniske installationer i store, komplekse bygninger og give ejer og driftsafdelinger mulighed for hurtigt og nemt at identificere problemer og optimere deres systemer.

Ud over den omfattende integration indeholder IQ VISION en lang række funktioner, der giver brugerne ideelle muligheder for at spare energi i realtid, og alle informationer præsenteres i en enkel og overskuelig grafisk form i en hvilken som helst standard internetbrowser. Af særlige funktioner kan nævnes centraliseret datalogning, arkivering, alarmfunktioner, masterplanlægning, systembaseret datahåndtering og integration med virksomhedens øvrige IT-systemer.

Der er f.eks. mulighed for at generere rapporter ved direkte udtræk fra databasen, og disse rapporter kan efterfølgende præsenteres i CSV og/eller PDF-format, og kan nemt eksporteres til virksomhedens SQL eller Oracle-systemer.

Til hele porteføljen

IQ VISION kan naturligvis bruges i en enkelt bygning, men er også det perfekte valg, når der er tale om overvågning, benchmarking og sammenligning af energidata og forbrugsmønstre på tværs af bygninger og brugergrupper f.eks. i realtid.

For at gøre det endnu mere overskueligt for brugeren, er det, vha. et indbygget grafisk programmeringsværktøj, muligt at opbygge individuelle ‘dashboards’. Dermed kan IQ VISION gøres til et helt personligt værktøj for den enkelte bruger, hvorved den samlede anvendelse og performance øges maksimalt.

Relateret indhold