Mølbak Landinspektører styrker sig i Jylland: ”Landskabet er under stor forandring”

Landinspektørvirksomheden fusionerer med tre virksomheder i Herning, Hobro og Holstebro og sikrer dermed lokal forankring og bedre adgang til fremtidige projekter inden for bl.a. landbrug, natur, miljø, energi og klima.
Fem mennesker sidder om et bord, bag dem står fire andre.
Med fusionen øger Mølbak Landinspektører antallet af lokationer fra seks til ti, hvoraf seks nu er placeret i Jylland. Foto: Mølbak Landinspektører.

Mølbak Landinspektører fusionerer med Landinspektørcentret i Herning, Landinspektørcentret LG 98 i Hobro og Landinspektørcentret Kjeldbjerg & Lundsager i Holstebro, der fra den 1. januar 2025 bliver til Mølbak Landinspektører.

Med fusionen øger Mølbak Landinspektører antallet af lokationer fra seks til ti, hvoraf seks nu er placeret i Jylland.

Det geografiske løft er en del af virksomhedens langsigtede strategi om at kunne varetage flere og større opgaver lokalt og nationalt og at sikre et bredere netværk af landinspektørservices i hele landet.

Læs også

Landinspektør udvider i Vestdanmark – går efter 15 medarbejdere

Det fortæller adm. direktør Katrine Jensen:

– Vi er meget glade for, at det er lykkedes at få lokale kompetencer fra Herning, Hobro og Holstebro med i Mølbak. Ved at styrke den lokale tilstedeværelse kan vi i højere grad imødekomme den efterspørgsel, vi oplever i markedet, og vi får mulighed for at tilbyde vores høje faglighed og ydelsespalette til en større kundekreds.

Læs også

InstallatørGruppen vokser sig større og stærkere – nu på Sydsjælland

Bestyrelsesformand Jens Mølbak supplerer:

– Danmark og det danske landskab er under stor forandring i takt med bl.a. etableringen af energiparker og omstilling af landbrugsproduktionen i et tempo, vi ikke har set tidligere. En omstilling, der kræver landinspektørrådgivning. Eftersom mange af de projekter kommer til at foregå i Jylland, giver det god mening, at vi øger vores tilstedeværelse netop der.

Nye løsninger

Fusionen møder stor tilfredshed, og alle parter ser frem til samarbejdet:

– Vi har stor respekt for Mølbak Landinspektører, og vi ser fusionen som en naturlig udvikling, der styrker vores kapacitet og muligheder lokalt, siger Søren Daniel Kristensen, ejer af Landinspektørcentret i Herning.

– Vi er sikre på, at vi kan bruge vores fælles ekspertise og erfaring til at tænke nye løsninger og styrke de ydelser, vi kan tilbyde vores kunder, tilføjer han.

Relateret indhold