Ny chef skal følge store anlægsprojekter i “lille, men driftig kommune”

Mette Pipper Bertelsen bliver ny chef for Teknik og Miljø i Billund Kommune, hvor hun bl.a. skal stå i spidsen for planlægning og eksekvering af kommunens anlægsprojekter og implementering kommunens Klimahandlingsplan på teknik- og miljøområdet.
Mette Pipper Bertelsen kommer med mere end 12 års kommunal ledererfaring og har senest arbejdet som chef for Drift og Beredskab i Sønderborg Kommune.
Mette Pipper Bertelsen kommer med mere end 12 års kommunal ledererfaring og har senest arbejdet som chef for Drift og Beredskab i Sønderborg Kommune.

15. januar tiltræder Mette Pipper Bertelsen som chef for Teknik og Miljø i Billund Kommune, hvor hun vil følge de store anlægsprojekter i og uden for kommunen – bl.a. den nye skole i Hejnsvig, vejanlægsprojekter centreret omkring lufthavnen og Hærvejsmotorvejen, Travbyen, et nyt Lego-Campus og lufthavnens udbygning:

– Dygtige lokale kræfter har skabt en erhvervsdynamo, der langtfra er givet i en kommune af Billund Kommunes størrelse. Samtidig skaber det spirende erhvervsliv unikke muligheder, hvilket stiller krav til styring og koordinering af vores mange anlægsprojekter. Sammen med de engagerede ledere og medarbejdere er jeg sikker på, at Mette er den helt rette til at styre projekterne sikkert i mål, siger Martin Sejersgaard-Jacobsen, direktør for Teknik, Plan og Kultur i Billund Kommune og fortsætter:

– Samtidig har vi vigtige opgaver i at understøtte en god myndighedsbehandling og i at føre Klimahandlingsplanen ud i livet. Og jeg ser meget frem til at byde Mette velkommen ombord, tilføjer han.

Får tingene til at ske

Før stillingen som chef for Drift og Beredskab i Sønderborg Kommune har Mette Pipper Bertelsen været ansat som Drift og Anlægschef i samme kommune, ligesom hun bl.a. har været afdelingsleder i Kolding Kommune med ansvar for projekteringsafdelingen samt Vej & Park.

– Billund Kommune er en lille, men driftig kommune, hvor man får ting til at ske. Den røde tråd gennem hele mit CV har været at tænke tværfagligt, og de erfaringer tager jeg med til Billund Kommune, hvor jeg særligt ser frem til at arbejde strategisk med de mange byudviklingsprojekter og den grønne omstilling, siger hun.

Teknik- og miljøområdet i Billund Kommune har ca. 110 medarbejdere, som er organiseret i fire afdelinger med hver sin afdelingsleder.

Relateret indhold