Grøn omstilling giver travlhed i Cowi – søger flere medarbejdere

Cowi har travlt med den grønne omstilling. Koncernens nye regionsdirektør i Midtjylland, Jesper Bredgaard, vil ansætte flere i Aarhus og Holstebro.
Jesper Bredgaard, der tiltrådte som ny regionsdirektør for Cowi i Midtjylland d. 1. marts, har mere end 20 års erfaring fra den rådgivende ingeniørbranche.
Jesper Bredgaard, der tiltrådte som ny regionsdirektør for Cowi i Midtjylland d. 1. marts, har mere end 20 års erfaring fra den rådgivende ingeniørbranche.

Ny regionsdirektør for Cowi i Midtjylland, Jesper Bredgaard, er tiltrådt med intentionerne om at fortsætte væksten i regionen både forretningsmæssigt og målt på antallet af kolleger i Holstebro og Aarhus.

– Cowi har allerede en stærk tilstedeværelse her i regionen, men jeg håber at kunne bidrage til endnu større synlighed lokalt. Både over for nye kunder, men også potentielle kolleger, da vi får brug for mange flere hænder og hoveder til at løfte de mange spændende opgaver, vi har foran os, siger Jesper Bredgaard.

Den rådgivende ingeniørvirksomhed Cowi vokser kraftigt i disse år. Den grønne omstilling kører i højeste gear, og de mange projekter har betydet travlhed i virksomheden, som må ansætte flere medarbejdere over hele verden for at følge med.

Alene i 2022 ramte koncernens organiske vækst 10,9 %, mens arbejdsstyrken voksede med 691 fuldtidsansatte medarbejdere, så koncernen ved årsskiftet beskæftigede 7.501 medarbejdere.

Virksomhedens midtjyske kontorer i Holstebro og Aarhus er ingen undtagelse, hvor særligt sidstnævnte de seneste år er vokset kraftigt til i dag omkring 400 ansatte.

Den helt rigtige arvtager

Jesper Bredgaard overtager posten fra Jasper Kyndi, som sidste år blev forfremmet til en ny rolle i Cowi med ansvar for salg og kunderelationer for hele det danske marked.

– Jeg er overbevist om, at Jespers indgående kendskab til vores lokale kunder og omfattende netværk i regionen gør ham til den helt rigtige at give stafetten videre til, siger Jasper Kyndi.

Relateret indhold