Drømmesigning: Nu vil CPH Village skabe nabolag for flere målgrupper

For at styrke den strategiske byudvikling træder Camilla van Deurs ind i bestyrelsen hos CPH Village og markerer samtidig overgangen fra udvikling af boliger til skabelse af nabolag.
- Med Camilla van Deurs' visionære indsigt og erfaring forventer vi at styrke vores position som en førende aktør inden for urban udvikling, lyder det fra CPH Village.
- Med Camilla van Deurs' visionære indsigt og erfaring forventer vi at styrke vores position som en førende aktør inden for urban udvikling, lyder det fra CPH Village.

Tidligere stadsarkitekt i Københavns Kommune og for nyligt nyudnævnt partner hos Nordic Office of Architecture, Camilla van Deurs, træder ind i bestyrelsen hos CPH Village, der er kendt for deres nytænkende studiebyer i hovedstaden.

Læs også: Tilbage til praksis: Tidligere stadsarkitekt bliver ny partner

Hendes indtræden markerer et afgørende skridt i CPH Villages mission om at være en frontløber inden for urban udvikling og skabe fælles værdi for alle byudviklingen aktører, lyder det fra virksomheden:

– Camilla van Deurs ekspertise og engagement i strategisk byudvikling vil være afgørende for vores fortsatte udvikling med at skabe nabolag, der ikke kun opfylder nutidens behov, men også respekterer fremtidige generationers ønsker og behov, siger Co-Founder Frederik Noltenius Busck.

Læs også: CPH Village åbner 4. studieby – denne gang på Københavns største coronatest-grund

– Mange af vores samfunds helt store udfordringer skal løses i byerne, og vores ambition i CPH Village er at finde løsninger, som kan komme store dele af verden til gavn. Camilla er en drømmesigning til at hjælpe os med at udstikke denne kurs, tilføjer han.

Videre i forretningsplanen

Også Co-Founder Michael Plesner glæder sig over tilføjelse af det nye bestyrelsesmedlem:

– Vores mål har været at gøre det nemmere for studerende at finde et sted at bo i København. Nu vil vi rykke videre til anden del af vores forretningsplan, der handler om at transformere vores simple villages til etablerede nabolag for flere målgrupper.

En stor inspiration fra starten

Siden Camilla van Deurs første gang blev introduceret for CPH Villages boligkoncept, har hun været inspireret af deres tilgange til at skabe forandring i samfundet og byggebranchen, fortæller hun:

– CPH Village har medvirket til flere ændringer af vores nationale lovgivning, så det er muligt at bygge midlertidige studieboliger som kraftcentre i foreløbigt fire nye byudviklingsområder i København med forbedrede forhold for personer med handicap.

Læs også: Mangel på kollegier presser boligmarkedet – her bygges mere end 1.500 studieboliger

– Nu er CPH Village på nippet til at tage de næste innovative kvantespring, og jeg glæder mig meget til som en del af bestyrelsen at understøtte udviklingen af CPH Village.

Camilla van Deurs tiltræder bestyrelsen med øjeblikkelig virkning og afløser Frederik Nellemann, som har været ansvarlig for at udvikle CPH Villages digitale platformsløsninger.

Relateret indhold