Bravida i fireårig lys-kontrakt med kommune

Bravida Danmark har indgået aftale med Albertslund Kommune om energirenovering af vejbelysningen. Der er tale om en fireårig kontrakt med mulighed for yderligere forlængelse i op til to år.
Foto: Albertslund Kommune.
Foto: Albertslund Kommune.

Tidligere på sommeren indgik Bravida Danmark aftale med Albertslund Kommune om energirenovering af vejbelysningen, der skal hjælpe kommunen på vej mod målet om at blive en CO2-neutral energiby.

Sammen med trafikregistreringsekspert ATKI skal Bravida modernisere vejbelysning samt drifte og vedligeholde belysnings- og signalanlæg. Opgaven i moderniseringen bliver at udskifte en stor del af det eksisterende belysningsanlæg til de mere energirigtige armaturer. Målet med drift og vedligeholdelsesopgaverne er at bevare anlæggene i Albertslund Kommune i sikkerheds-, funktions- og udseendemæssigt god og fejlfri stand.

Opgaverne inkluderer blandt andet hoved- og serviceeftersyn, daglig overvågning af indmeldte opgaver og fejl, vagtordning samt afhjælpning af fejl og mangler.

– Sammen med ATKI glæder vi os til at komme i gang med at modernisere Albertslund Kommunes udendørs belysningsanlæg og ikke mindst drifte og vedligeholde kommunens ca. 10.000 lyspunkter og 26 signalanlæg, siger André Rohde, der er afdelingsleder El-Net Udelys, Bravida Danmark.

Aftalen er en fireårig kontrakt med mulighed for yderligere forlængelse i op til to år.

Relateret indhold