Københavnerne er vilde med vindueskiggeri

Med over 1000 besøgende siden åbningen i har KPK Døre og Vinduer haft stor succes med sit ubemandede showroom - derfor vokser det til ny størrelse.
KPK Døre & Vinduer har stor succes med sit ubemandede show-room. Pressefoto.
KPK Døre & Vinduer har stor succes med sit ubemandede show-room. Pressefoto.

I begyndelsen af 2020 åbnede vinduesproducenten KPK Døre og Vinduer et nyt showroom, som blandt andet som følge af corona kan tilgås ubemandet med en nøglekode og således uden kontakt til andre.

Det har vist sig at være en stor succes. Mere end 1000 husejere og håndværkskunder har lagt vejen forbi, og derfor flytter vinduesproducenten nu showroomet til større og endnu bedre lokaler ved H.C. Ørstedsværkets gamle bygning på Tømmergravsgade i København:

Vi har fået meget positiv respons fra vores håndværkerkunder.

Peter Bechmann, KPK Døre & Vinduer

– Vores showroom har vist sig at have langt højere besøgstal, end vi havde turdet håbe på, og det glæder vi os selvsagt rigtig meget over. De mange besøgende skyldes dels den store aktivitet, der det seneste år har været på renoveringsmarkedet, og dels den enkelthed og convenience, vi tilbyder både slutbrugere og håndværkere med konceptet, fortæller KPK Døre og Vinduers salgschef, Peter Bechmann, og fortsætter:

– Derfor går vi nu skridtet videre med endnu bedre faciliteter nær Fisketorvet i København. De er ikke alene væsentlig større, end dem vi havde på Lyngbyvej, men de har også rigtig gode parkeringsmuligheder.

En stor hjælp

Investeringen i det nye showroom er i høj grad også foretaget med henblik på at hjælpe håndværkerne, som KPK sælger sine produkter igennem.

Erfaringerne er nemlig, at slutbrugerne i stigende grad har en holdning til, hvordan deres dør- og vinduesløsninger skal se ud, og her skal showroomet gøre det nemt for håndværkerne at vise mulighederne frem:

– Vi har fået meget positiv respons fra vores håndværkerkunder, som ser det som en stor hjælp, at de nu har et sted, de kan henvise deres private kunder til. Det er både nemt og fleksibelt, hvilket der er behov for i en travl hverdag, lyder det fra Peter Bechmann.

Som følge af de flere kvadratmeter i det nye showroom vil der desuden blive fremvist mange flere vinduesløsninger end tidligere.

Eksempelvis vil det som noget nyt være muligt at se endnu flere af virksomhedens dreje-kip- og VISION-løsninger, der har et minimalistisk design i træ/alu med smal vinduesramme.

Det er allerede nu muligt at besøge KPK’s nye showroom på Tømmergravsgade 6, som kan tilgås alle ugens dage.

Relateret indhold