Nyt boligprojekt i Ørestad Syd

Snart starter byggeriet af Kubehusene - 82 ejerboliger i Arenakvarteret nær den kommende Royal Arena i Ørestad.
Kubehusene opføres i Arenakvarteret, tæt ved Royal Arena. Visualisering: Adept Arkitekter.
Kubehusene opføres i Arenakvarteret, tæt ved Royal Arena. Visualisering: Adept Arkitekter.

I begyndelsen af august går startskuddet for salget af de 82 boliger, der opføres som byggeriet Kubehusene. Projektet rummer boliger fra to til fire værelser, og de kommend ebeboere kan flytte ind i begyndelsen af 2017.

Kubehusene kommer til at ligge i kanten af Arenakvarteret i Ørestad Syd, nær den kommende Kanalplads, som bliver Arenakvarterets ansigt og samlingssted, men også nær den kommende Royal Arena og med kort afstand til Ørestads Boulevard, Metroen og regionaltoget i Ørestad City.

Ørestad Syd bobler af dynamik. Blandt andet hér i den nordlige del er der fuld fart på udviklingen.

Adm. direktør Jens Kramer Mikkelsen By & Havn

– Ørestad Syd bobler af dynamik. Blandt andet hér i den nordlige del er der fuld fart på udviklingen. Royal Arena har fået monteret en del af sin kæmpemæssige tagkonstruktion, Copenhagen Towers North Tower er stort set færdigbygget, infrastrukturen i området forandrer sig nærmest fra dag til dag – og ikke mindst så buldrer det afsted med boligsalget i områdets boligbyggerier, siger adm. direktør Jens Kramer Mikkelsen, By & Havn.

Stablede terninger

Det er arkitektfirmaet Adept, der har tegnet KUBEhusene. Byggeriet bliver kendetegnet ved de særlige forskydninger i byggeriet – som store terninger, der ligger ovenpå hinanden. Alle boliger får store altaner og naturligvis en spektakulær udsigt over Ørestad og fælleden.

Kubehusene opføres af H Projects, som bl.a. også har stået bag VM husene, VM Bjerget og senest 8-tallet.

Relateret indhold