Ny kvinde i front for talrige byggeprojekter

Annemette Lehmann Bøgh bliver ny byggechef i Domea.dk og skal håndtere Fyn og Jylland.
Kommende byggechef i Domea.dk Annemette Lehmann Bøgh. Pressefoto.
Kommende byggechef i Domea.dk Annemette Lehmann Bøgh. Pressefoto.

På den anden side af sommerferien går Annemette Lehmann Bøgh for første gang ind ad døren som ny byggechef i Domea.dk’s landscenter i Vejle.

I Domea.dk bliver Annemette Lehmann Bøgh del af en byggeafdeling med 40 medarbejdere fordelt på kontorer i Vejle og Høje-Taastrup. Afdelingens byggeprojekter omfatter både renovering og nybyggeri.

– Byggeafdelingens rolle er at være sparringspartner for den lokale boligorganisation og være den professionelle, koordinerende projektleder, der i samarbejde med rådgivere og entreprenører finder gode løsninger og får byggeprojekterne ført ud i livet. Den opgave skal Annemette – med al sin erfaring og sit store engagement – være med til at drive fra vores landscenter i Vejle, og jeg glæder mig meget til at få hende med ombord, siger Charlotte Nørbak, som er direktør for Byggeri og byudvikling.

Hovedpersonen selv glæder sig til at prøve kræfter med opgaven.

– Det er en både stor og meningsfuld opgave at hjælpe boligorganisationerne med deres bygge- og renoveringsopgaver, siger Annemette Lehmann Bøgh og uddyber:

– Processen fra den gode idé opstår til det færdige byggeri står klar til beboerne, rummer så mange delopgaver og interessenter, der skal koordineres og tages hensyn til, at det i sig selv er en spændende udfordring. Det arbejde glæder jeg mig til at bidrage til i samarbejde med mine nye kollegaer, siger Annemette Lehmann Bøgh.

Lige nu har Domea.dk mere end 200 igangværende byggeprojekter.

Relateret indhold