Logicenters bygger 14.000 m2 logistikcenter til Bring i Køge

Logicenters har påbegyndt opførelsen af et topmoderne og bæredygtigt logistikcenter på 14.000 m2 i Skandinavisk Transport Center i Køge, der skræddersys til den kommende lejer Brings nye Shelfless-koncept.
Så blev første spadestik til Brings kommende logistikcenter i Skandinavisk Transport Center i Køge taget. Det nye center forventes at stå færdigt om et år. Foto: Logicenters
Så blev første spadestik til Brings kommende logistikcenter i Skandinavisk Transport Center i Køge taget. Det nye center forventes at stå færdigt om et år. Foto: Logicenters

Logicenters

  • – Er leverandør af moderne logistikejendomme i Sverige, Danmark, Norge, Polen og Finland.
  • – Tilbyder næsten 2 millioner kvadratmeter logistikcentre, lagre m.v.
  • – Udvikler, renoverer og ejer moderne logistikejendomme så godt som alle centrale steder i regionen.
  • – Er specialiseret i moderne logistik
  • – Det danske kontor er placeret i københavnske Nordhavn

Med opførelsen af det 14.000 m2 store logistikcenter, som udlejes til en af Nordens største logistikvirksomheder, Bring, fortsætter Logicenters udviklingen af de 160.000 m2, som den store nordiske udvikler af logistikejendomme råder over i Skandinavisk Transport Center i Køge.

Logicenters har ifølge Byggefaktas omfattende database over danske bygge- og anlægsprojekter allerede bygget 35.000 m² BREEAM-certificeret lager til PostNord i transportcenteret i Køge

I maj forventer Logicenters at være færdig med 6900 m² logistikcenter i to etager bygget til Bhs Logistics, og til september kan Movianto Nordic, der tilbyder transport af artikler til sundhedsvæsenet, forventeligt tage et nyt 16.000 m² lager i brug i Skandinavisk Transport Center.

Bygherren Logicenters varetager selv byggearbejdet som totalentreprenør, herunder også rådgivning, på alle fire projekter, oplyses det i Byggefaktas database.

Et banebrydende e-handels-koncept

Brings nye center forventes at stå færdigt om et år og bliver en central del af Brings nye strategi inden for e-handelsmarkedet Shelfless.

Shelfless er et banebrydende koncept for e-handelsvirksomheder, hvor Bring overtager ansvaret for alle processerne omkring lagerstyring og hurtig levering på et bæredygtigt og miljørigtigt grundlag. Dermed kan virksomhederne alene koncentrere sig om deres salg, forklarer Tobias Åbonde, nordisk direktør for Brings Shelfless-satsning.

– Shelfless er en stor og vigtig investering i vores ambition om at være ledende inden for e-handel i Norden. Det føles fantastisk, at byggeriet nu er i gang, og at vi med første spadestik har markeret starten på Shelfless-etableringen i Danmark, siger Tobias Åbonde, der glæder sig over, at logistikcenteret bygges både fleksibelt og bæredygtigtigt.

Shelfless-konceptet findes allerede i Norge og Sverige.

Relateret indhold