Eurodan-huse øger fokus på rækkehus-projekter

Første projekt bliver fire rækkehuse i Irma-Byen.
Eurodan-huse øger nu sit fokus på rækkehuse, lyder budskabet fra adm. direktør Thomas Dahl. Pressefoto.
Eurodan-huse øger nu sit fokus på rækkehuse, lyder budskabet fra adm. direktør Thomas Dahl. Pressefoto.

Boligmarkedet efterspørger rækkehuse, mener Eurodan-huse, som nu vil tage udfordringen op og bygge rækkehuse til danske familier. De seneste år har Eurodan-huse haft fokus på at opføre enfamiliehuse og er Danmarks største familieejede husbygger. Nu vender typehus-virksomheden tilbage til rækkehusene, som de frem til 2007 opførte en del af.

– Vi tilbyder pensionskasser og private i projektmarkedet et samarbejde om at opføre gode kvalitetsboliger. Vores ekspertise er at bygge et kvalitetshus inden for de aftalte rammer. Samarbejdet kan være med nogen, der har et areal, vi kan bygge på, eller nogen som vil investere i et udviklingsprojekt og har brug for en seriøs og erfaren byggepartner. Vi er klar over hele landet. Mindre projekter såvel som større samlede projekter, siger adm. direktør Thomas Dahl, Eurodan-huse, i en pressemeddelelse.

Første projekt

I Irma-Byen i Rødovre skal Eurodan-huse opføre fire rækkehuse på hver cirka 140 etagemeter, som er det første rækkehusprojekt.

– Vi udvider med en projektdirektør, der får ansvaret for at styre den del af virksomheden, hvor han trækker på tegnestue, rådgivere mm. i hele virksomheden, siger Thomas Dahl.

Som direktør for det nye område er ansat Torben Brix, der har arbejdet med store projekter hos Gråkjær, og tidligere har været ejerleder i byggebranchen. Han får ansvaret for salg og udvikling af række-klyngehuse i hele Danmark, og han skal blandt andet i dialog med mulige samarbejdspartnere om konkrete projekter.

Eurodan-huse har haft en god start på 2017 med rekordsalg af nye enfamiliehuse. Resultatmæssigt har husfirmaet også vist gode takter. Seneste regnskabsår satte rekord med et overskud på 20,3 millioner kroner før skat. En forbedring på 60 procent i forhold til forrige regnskabsår.

Relateret indhold