Altanfirma lander vigtig certificering

Hos Altan.dk skal en nyvunden ISO9001-certificering være med til at minimere risikoen for fejl.
Miljø- og sikkerhedsansvarlig i Altan.dk, Stina Visholm Pipper. Pressefoto.
Miljø- og sikkerhedsansvarlig i Altan.dk, Stina Visholm Pipper. Pressefoto.

Som Danmarks største altan- og elevatorvirksomhed, er en ISO-certificering i dag et naturligt blåt stempel. Det fortæller Casper Knudsen, administrerende direktør i Altan.dk. Men sådan har det ikke altid været.

Altan.dk er en vækstvirksomhed, der på relativt få år er vokset fra at være et mindre entreprenørfirma i provinsen, til i dag at være en landsdækkende operatør på et marked med voksende opmærksomhed fra offentligheden.

Som en naturlig konsekvens af den udvikling følger også et behov for at kunne fremvise et anerkendt kvalitetsstyringssystem. For godt og vel et år siden, traf man derfor beslutningen om at søge en ISO-9001 certificering.

– Når vi vælger at blive ISO certificeret, er det af hensyn til vores kunder, og fordi vi ønsker konstant at blive skarpe på vores processer. Desuden er det et krav fra Arbejdstilsynet, hvis man skal servicere elevatorer, siger Casper Knudsen til Dagens Byggeri.

For fremtiden

Altan.dk er en meget procesorienteret virksomhed, hvilket har været en fordel i det indledende arbejde med at finde de rigtige samarbejdspartnere og certificeringskonsulenter.

Med vejledning fra Force Technology lykkedes det Altan.dk at komme i mål, til trods for, at coronapandemien besværliggjorde mange processer.

Miljø- og sikkerhedsansvarlig i Altan.dk, Stina Visholm Pipper ser ISO-certificeringen som et godt fundament for fremtidig kvalitetskontrol af virksomhedens processer og produkter.

– En ISO-certificering er en meget vigtig milepæl i vores virksomheds historie, og strategisk er det vigtigt i forhold til vores kunders og samarbejdspartneres tillid til vores kvalitetsstyring. Certificeringen holder hos på stikkerne i forhold til at gøre de ting, vi har lovet og aftalt.

Altan.dk monterer årligt over 3.000 altaner og cirka 25 elevatorer i Danmark.

Relateret indhold