Hustømrerne vinder ny opgave på DNU

Hustømrerne har netop skrevet kontrakt på tømrerentreprisen på Nyt Psykiatrisk Center ved DNU i Skejby.
Hustømrerne, der beskæftiger omkring 250 medarbejdere, har vundet en ny stor opgave på DNU i Skejby. Pressefoto.
Hustømrerne, der beskæftiger omkring 250 medarbejdere, har vundet en ny stor opgave på DNU i Skejby. Pressefoto.

Hustømrerne går i løbet af en måned i gang med endnu en tømreropgave på DNU i Skejby. Der er tale om tømrerentreprisen på Nyt Psykiatrisk Center, og arbejdet går i gang i løbet af en måned og skal løbe frem til februar 2018. Det oplyser Hustømrerne i en pressemeddelelse.

Centret er Hustømrernes fjerde opgave på DNU, der også omfatter bygningerne N2, N3 og S4, hvoraf der stadig bygges på S4.

En stor del af arbejdet omfatter lofter og vægge – her skal der leveres og monteres cirka 31.000 kvm lofter og 33.000 kvm indvendige gipsvægge/skørter samt 1400 døre.

– Arbejdet minder på rigtig mange måder om det, vi er vant til fra de andre entrepriser på DNU, så vi er helt klar til at rykke ind, siger afdelingschef hos Hustømrerne Poul Erik Nielsen.

Nyt Psykiatrisk Centers almenpsykiatri omfatter en voksen- og en børnepsykiatrisk afdeling med ambulatorier og sengeafsnit på i alt 40.000 kvm, og Hustømrerne står for alt indvendigt tømrer- og snedkerarbejde. Arbejdet vil være spredt ud fra teknik i kælderen, til sengestuer og ambulatorier på 1.sal, til kontor- og personalefaciliteter på 2.-4.sal.

Hustømrerne har tømrerentreprisen for KPC Herning A/S, der er projektudvikler på såvel det nye psykiatriske sygehus som for udviklingen af et nyt boligområde på det gamle psykiatriske hospitalsområde i Risskov. Byggeriet af det nye psykiatriske hospital er et OPP-projekt, som KPC udvikler i samarbejde med PKA.

Det færdige hospital forventes at kunne tages i brug i januar 2019.

DNU i Skejby. Foto: Projektafdelingen DNU.
DNU i Skejby. Foto: Projektafdelingen DNU.

Relateret indhold