Rambøll-projekter hædret med global arkitekturpris

Rambøll har netop modtaget to ASLA Awards for landskabsarkitekturprojekter i København og Singapore.
Klimatilpasningsplanen for København er blevet tildelt en 'Award of Excellence' af ASLA.
Klimatilpasningsplanen for København er blevet tildelt en 'Award of Excellence' af ASLA.

Rambøll blev kaldt på scenen hele to gange, da den amerikanske organisation ASLA (American Society of Landscape Architects) uddelte sine ‘ASLA Professional Awards’ ved en ceremoni i New Orleans. Hæderen blev givet for henholdsvis konkretiseringen af Københavns klimatilpasningsplan og redesignet af parken ‘Bishan Park’ i Singapore. Det oplyser Rambøll i en pressemeddelelse.

Projektet i Singapore udløste en ‘Honor Award’, mens projektet i København blev tildelt en ‘Award of Excellence’. De to projekter er udvalgt blandt 456 projekter fra hele verden, og priserne anses ifølge Rambøll som en stor anerkendelse i internationale landskabsarkitekturkredse.

Priserne viser, at vi kan udvikle attraktive og funktionelle byrum ved at integrere landskabsarkitektur, byudvikling og vandrådgivning i holistiske løsninger.

Hanne Christensen Adm. direktør, Rambølls internationale vanddivision

– Det er en stor ære at modtage de to priser fra ASLA. Det viser, at vi kan udvikle attraktive og funktionelle byrum ved at integrere landskabsarkitektur, byudvikling og vandrådgivning i holistiske løsninger, siger Hanne Christensen, administrerende direktør for Rambølls internationale vanddivision.

I de officielle motiveringstekster, fremhæver ASLA de holistiske og bæredygtige aspekter af de to projekter. Prisen for konkretiseringen af Københavns skybrudsplan tilfalder også Københavns Kommune, Frederiksberg Kommune, HOFOR samt Frederiksberg Forsyning.

Bishan Park i Singapore, der også blev præmieret. Pressefoto.
Bishan Park i Singapore, der også blev præmieret. Pressefoto.

Relateret indhold