Optimeret hammerbor fra Milwaukee

MX4 er navnet på det nye, forstærkede hammerbor fra Milwaukee.
Milwaukee præsenterer det nye hammerbor MX4. Pressefoto.
Milwaukee præsenterer det nye hammerbor MX4. Pressefoto.

Milwaukee har udviklet et nyt hammerbor under navnet MX4. Boret har en massiv svejset spids i ét stykke. De fås op til 32 millimeter, og producenten lover, at holdbarheden og antallet af huller pr. opladning med den anvendte maskine er optimeret betydeligt.

De nye Milwaukee MX4-hammerbor har fire brydningspunkter, som skaber en “nedrivningseffekt” ved at lave mikrorevner i det borede materiale. Dette giver en markant hurtigere boring, mens slidindikatorerne på siderne advarer brugeren, når boret ikke længere overholder PGM-standarden, oplyser Milwaukee.

Forstærket spiralgeometri

Når der ophobes mindre varme, opnås der længere holdbarhed, og designets beskyttelse mod armeringsjern fungerer også i kombination med 4-tandsspidsen for at forhindre, at boret sætter sig fast og blokerer.

For højere effektivitet er alle MX4-borene udstyret med forstærket, variabel spiralgeometri, der reducerer friktion, lettere afleder borestøv og ophober mindre varme. Resultatet er en markant hurtigere boring, maksimal kraftoverførsel, mindre vibrationer og længere holdbarhed, lyder det fra Milwaukee.

Milwaukee pointerer, at de har det som mission at føre an i skiftet væk fra ledningsmaskiner, og med MX4-borene kan de nu også levere tilbehør, der er optimeret til akku maskiner. Det skal således være muligt at bore helt op til 20 procent flere huller pr. batteriopladning sammenlignet med konkurrerende bor.

MX4-hammerboret har fire brydningspunkter, og det er en af hemmelighederne bag den øgede effekt. Pressefoto.
MX4-hammerboret har fire brydningspunkter, og det er en af hemmelighederne bag den øgede effekt. Pressefoto.

Relateret indhold