Modulbygger er blevet eliteleverandør til staten

Adapteo var i 2020 blandt de største leverandører til den offentlige sektor og er derfor blevet kåret som eliteleverandør.
Henrik Rydiander, administrerende direktør for Adapteo Danmark, er stolt over, at virksomheden kan kalde sig certificeret eliteleverandør til det offentlige. Pressefoto.
Henrik Rydiander, administrerende direktør for Adapteo Danmark, er stolt over, at virksomheden kan kalde sig certificeret eliteleverandør til det offentlige. Pressefoto.

Adapteo, der bygger pavilloner til blandt andet skoler, daginstitutioner og sundhedssektoren, havde rigtig mange leverancer til det offentlige i 2020. Så mange, at virksomheden placerede sig blandt de en procent største leverandører, hvilket har sikret en certificering som eliteleverandør.

– Adapteo var største leverandør til den offentlige sektor i branchen ‘Udlejning og leasing af materiel’ i 2020. Med en samlet fakturasum til det offentlige på 87.263.271 kroner var de 51procent større end nærmeste konkurrent, meddeler Mercell Danmark, der har lavet opgørelsen.

Det vækker ganske naturligt stor tilfredshed hos Adapteo.

– Det glæder mig, at vi kan kalde os certificeret eliteleverandør til det offentlige, det er noget, vi kan være rigtig stolte af, udtaler administrerende direktør, Henrik Rydiander og uddyber:

– Vi har gennem mange år været leverandør til stat, region, kommuner og andre offentlige virksomheder indenfor levering af fleksible og bæredygtige bygninger. Derfor vil jeg gerne sige stort tak til kommunerne for det gode samarbejde, der hele tiden bliver stærkere.

Modulbyggeren leverer også til det private erhvervsliv. Mest iøjnefaldende er Adapteos største ordre i historien, FLC Village, som er under opførelse i Rødbyhavn. Her skal de mange arbejdere på Femern-forbindelsen bo, mens tunnelen bygges.

Relateret indhold