Hovedentreprenør udpeget til opførelse af skoleprojekt til 150 millioner kroner

NCC skal bygge Skolecenter Jetsmark som en tresporet skole fra 0.-9. klasse med integreret SFO og plads til førskoleelever, og skolen skal stå færdig i august 2023.
NCC skal bygge Skolecenter Jetsmark. Illustration: Nordconsult-KAAI.
NCC skal bygge Skolecenter Jetsmark. Illustration: Nordconsult-KAAI.

Det bliver NCC, der skal opføre Skolecenter Jetsmark i en hovedentreprise. Dermed får de tre byer: Moseby, Kaas og Pandrup i Jammerbugt Kommune en ny skole, som også kommer til at fungere som kulturcenter for de øvrige beboere i området.

– Jeg er rigtigt glad for, at vi har vundet byggeriet af Skolecenter Jetsmark for Jammerbugt Kommune. Det bliver en flot og spændende skole. Vi glæder til at komme i gang med endnu et skolebyggeri for Jammerbugt Kommune, siger Jakob Søe Lundgaard, der er projektchef for NCC på byggeriet.

– På baggrund af de fem tilbud, vi modtog på opgaven, har styregruppen og kommunalbestyrelsen i Jammerbugt Kommune valgt NCC Danmark som hovedentreprenør på den nye skole i Jetsmark. Vi har vurderet, at de er bedst til at løse opgaven. Samtidig var deres bud det laveste blandt tilbudsgiverne. Vi ser frem til samarbejdet om opgaven, siger formand for styregruppen, borgmester Mogens Christen Gade.

I valg af hovedentreprenør lagde Jammerbugt Kommune blandt andet vægt på, at NCC stiller med kompetente og erfarne nøglemedarbejdere, som alle demonstrerer erfaringer fra roller i projekter af relevans for den udbudte opgave i forhold til indhold, størrelse, omfang og kompleksitet.

– Jeg er glad for, at kommunen har bemærket alle de kompetencer, vi har på området og givet os topkarakter i sin evaluering af vores tilbud. Det er altid dejligt, når der fra starten er tro på en som entreprenør, siger områdedirektør Bjørn Christensen fra NCC i Nordjylland.

Skolens bruttoareal bliver ca. 8.500 kvadratmeter. Byggeriet begynder i slutningen af marts 2021 og forventes afsluttet til indflytning i august 2023.

Det samlede budget er på 152 mio. kr. NCC’s andel er på 117 mio. kr.NCC har tidligere opført Aabybro Skole for Jammerbugt Kommune.

Relateret indhold