Vær med hjemme fra sofaen når Renoverprisen uddeles

I år afholdes Renoverpris-overrækkelsen digitalt, og alle interesserede kan være med. Det sker på tirsdag den 17. november, hvor også årets Specialpris vil blive overrakt til et ganske særligt projekt.
Årets priser uddeles om en uge. Pressefoto.
Årets priser uddeles om en uge. Pressefoto.

Program for uddelingen

  • 19.30: Velkommen, tilbageblik på tidligere vindere og introduktion til dette års nominerede projekter.
  • 20.00: Vinderen af Specialprisen afsløres.
  • 20.30: Vinderen af Renoverprisen 2020 afsløres.

Renoverprisen uddeles i år for ottende gang. På tirsdag den 17. november bliver vinderen kåret. I år afholdes prisoverrækkelsen digitalt, og derfor er det muligt for alle at være en del af fejringen, når de nominerede projekter hyldes gennem et live event. Du kan se med live på facebook her.

Seks vidt forskellige bygninger er nomineret til prisen ud af et samlet felt på 162 indstillede projekter. De skal nu dyste om en check på 100.000 kr. og titlen som Danmarks bedste renovering.

Aftenens værter er journalist og tv-vært Christian Degn samt Karen Mosbech, der er medlem af Renoverprisens nomineringsudvalg. Gennem aftenen vil der være interviews med fagpersoner og de nominerede projekter, ligesom årets Specialpris vil blive overrakt til et ganske særligt projekt.

De nominerede projekter spænder vidt i størrelse, type og karakter – men fælles for dem alle er, at de har gennemgået en renovering, der har givet de eksisterende bygninger ny værdi.

Renoverprisen er stiftet af Grundejernes Investeringsfond og Realdania.

Se mere om de seks projekter her.

Det Kgl. Bibliotek i Aarhus.

Kedelhallen i Aabenraa.

Vestervænget i Skive.

Ejendom i Ryesgade i København.

Nordagerskolen i Ringe.

AFRY’s domicil i Herning.

Relateret indhold