PlanRadar åbner i Danmark

PlanRadar, der tilbyder app-baserede tjenester til byggeri og ejendomsprojekter, bliver nu lanceret i Danmark og fortsætter dermed sin ekspansion i Europa.
Ibrahim Imam (th.) er co-administrerende direktør for PlanRadar og Ibrahim Sander van de Rijdt, Co-CEO. Pressefoto.
Ibrahim Imam (th.) er co-administrerende direktør for PlanRadar og Ibrahim Sander van de Rijdt, Co-CEO. Pressefoto.

Byggebranchen ses ofte som konservativ og lidt sen, når det gælder nye tiltag og om at tilpasse sig ny teknologi.

PlanRadar tilbyder nu virksomheder i Danmark et digitalt værktøj til byggedokumentation, fejlhåndtering og opgavestyring gennem hele cyklussen i forskellige bygge- og ejendomsprojekter. Værktøjet giver brugere i byggebranchen redskaber og support til at træffe kvalificerede beslutninger, styre projekter og ressourcer, mens værktøjet forbedrer produktivitet, bæredygtighed og sikkerhed.

Med en smartphone eller tablet, selv når den er offline, giver platformen de involverede i byggeriet mulighed for at automatisere hele dokumentationsprocessen med interaktive tegninger og plantegninger, hvilket sparer arbejdere og projektledere op til syv arbejdstimer om ugen i administration – pr. bruger. Det fremgår af en pressemeddelelse fra virksomheden.

– På et tidspunkt, hvor arbejde og kommunikation på flere områder er vigtige emner, er der nu mere end nogensinde behov for vores rolle i digitaliseringen af ??bygge- og ejendomsbranchen. PlanRadar gør det muligt for bygge- og ejendomsteam at spore, oprette forbindelse og løse opgaver fra kontor til byggeplads, udtaler co-administrerende direktør for PlanRadar Ibrahim Imam.

– Vi er glade for yderligere at støtte vores kunder, eksisterende og nye, og for at sætte branchen i stand til at hæve kvaliteten, optimere omkostningerne og fuldføre arbejdet hurtigere, siger Ibrahim Sander van de Rijdt, der er Co. CEO hos PlanRadar.

Relateret indhold