Dades køber sig ind i to Bagsværd-projekter

Dades køber to ejendomme i Bagsværd med henblik på opførelse af 154 lejelejligheder samt et supermarked.
Dades investerer i to boligudviklingsprojekteter i Bagsværd.
Dades investerer i to boligudviklingsprojekteter i Bagsværd.

DADES investerer i boligudviklingsprojektet Porthuset og Købmandsgården i Bagsværd.

Byggeriet af boligerne igangsættes i sensommeren 2017 og forventes færdiggjort i løbet af 2019. Dades opfører projektet i samarbejde med Sophienberg Gruppen, der har udviklet projektet.

Bygningerne bliver opførtmed store altaner til alle lejligheder og gode parkeringsmuligheder. Boligerne vil bestå af to-, tre- og fire-værelses lejligheder.

– Vi glæder os over boligudviklingsprojektet i Bagsværd, som er placeret kun 200 meter fra Bagsværds bymidte og kan betegnes som et stærkt boligområde med en meget positiv demografisk udvikling med bl.a. S-tog, grønne områder, shoppingmuligheder og skoler i tæt afstand, siger administrerende direktør Boris Nørgaard Kjeldsen, Dades.

– Vi ser frem til, at vores visioner i forbindelse med udviklingen af det bynære industriområde i Bagsværd realiseres. Dette projekt er første etape i lokalplan Solhusene, og vi har store forventninger til samarbejdet med Dades om dette projekt og de efterfølgende etaper, siger Lars Bigom, som er administrerende direktør i Sophienberg Gruppen.

Relateret indhold