Bygningskonstruktør vandt Dagens Byggeri-iPad

36-årig fra Henning Larsen Architects blev den heldige vinder af vores konkurrence under Building Green.
Thomas Tang fra Henning Larsen Architects vandt vores iPad-konkurrence. Foto: Kenneth Nygaard.
Thomas Tang fra Henning Larsen Architects vandt vores iPad-konkurrence. Foto: Kenneth Nygaard.

Under sidste uges Building Green messe i Forum var Dagens Byggeri naturligvis til stede med egen stand. Vi trak efterfølgende lod om en iPad blandt alle dem, der besøgte vores stand og tilmeldte sig konkurrencen.

Blandt de mere end 1.000, der benyttede sig af muligheden, var det bygningskonstruktør Thomas Tang fra Henning Larsen Architects i København, der blev den heldige vinder. Dagens Byggeri ønsker tillykke.

Den 36-årige bygningskonstruktør er oprindelig tømreruddannet, og han har stor praktisk erfaring i byggebranchen fra både Danmark og Canada.

Thomas Tang har en særlig interesse i bæredygtighed, bygbarhed og funktionalitet i de projekter, han er tilknyttet. Interessen for bæredygtigt design og gennemførelse af bæredygtige løsninger samt certificeringsprocesser var også emnet for hans bachelorprojekt ved KEA – Københavns Erhvervsakademi

Med den nye iPad behøver han nu ikke længere at nøjes med at læse Dagens Byggeri på nettet – med præmien kan han også hente den gratis tablet-udgave, som ‘udkommer’ hver eftermiddag omkring kl. 16.

Relateret indhold