Revisor skiftede spor til stilladsbranchen – og udvider nu igen

TS Stilladsmontage i Bjæverskov vil også udleje teleskoplæssere.
Aflevering af TS Stilladsmontages første Manitou-teleskoplæsser. Fra venstre er det Scantrucks montører Ronnie D. Hansen og Christopher Tullberg Krogager. Til højre projektleder Lasse Pedersen fra TS Stilladsmontage.
Aflevering af TS Stilladsmontages første Manitou-teleskoplæsser. Fra venstre er det Scantrucks montører Ronnie D. Hansen og Christopher Tullberg Krogager. Til højre projektleder Lasse Pedersen fra TS Stilladsmontage.

Michael Jørgensen er tidligere revisor, men skiftede for nogle år siden spor i en helt anden retning. Nu er han administrerende direktør for stilladsvirksomheden TS Stilladsmontage med hjemsted i Bjæverskov.

Det var i bedste forstand revisorarbejdet, der sendte ham op på stilladset. Og det skal ikke kun blive ved stilladser, har Michael Jørgensen besluttet. Fra næste år kommer der også udlejning af teleskoplæssere på menuen i Bjæverskov.

– Vi har netop købt vores første Manitou-teleskoplæsser hos Scantruck. En 18 meter Manitou MT1840. Men vi har også en anden på vej. En Manitou MT625, som rækker seks meter. På sigt er det planen, at vi skal have flere teleskoplæssere, og fra 2018 gør vi det officielt, at vi også lejer maskinerne ud, fortæller Michael Jørgensen.

Fra revision til stilladser

Det er blot seks år siden, TS Stilladsmontage blev en realitet på ruinerne af et mindre stilladsfirma, som måtte dreje nøglen. Dengang havde Michael Jørgensen aldrig haft noget med stilladsbranchen at gøre. Men han fik til opgave at rede tingene ud i konkursen og få et firma op at køre igen. Da han havde afsluttet opgaven, forlod han revisionsverdenen og kastede sig over stilladserne som chef for det nye selskab.

Maskinudlejningen hos TS Stilladsmontage skal kun omfatte teleskoplæssere.

– Vi skal ikke have andre maskintyper til udlejning og til at bokse med de store udlejningsfirmaer. Vi er et stilladsfirma. Men de maskiner, som vi selv har behov for i forbindelse med stilladsudlejningen, kan vi lige så godt også leje ud, når der er mulighed for det. Og det er teleskoplæssere, siger stillads-direktøren.

Tryghed og Samarbejde

– Tidligere brugte vi udelukkende stilladshejs til opsætning af stilladserne. Med Manitou-teleskoplæsserne bliver det både nemmere og mere sikkert for vore folk. Et godt og sikkert arbejdsmiljø er helt afgørende for os. TS i vores firmanavn står for Tryghed og Samarbejde, og vi mener noget med at hedde det, vi gør, fastslår Michael Jørgensen.

TS Stilladsmontage opererer på hele Sjælland, i København og på Lolland og Falster. Det er i bogstavelig forstand gået opad med stilladserne. Firmaet har 40 mand på lønningslisten.

Tidligere brugte vi udelukkende stilladshejs til opsætning af stilladserne. Med Manitou-teleskoplæsserne bliver det både nemmere og mere sikkert for vore folk.

Relateret indhold