Link Arkitektur sætter ekstra fokus på pharma-området

Link Arkitektur udvider satsningen indenfor pharma-området med forfremmelse af Andrea Foged Callesen til ny fagchef.
Andrea Foged Callesen smiler. Hun har lyst hår og pandehår, og bærer en rød trøje mod en dybere rød baggrund.
Ny fagchef Andrea Foged Callesen kan levere 360 graders problemløsning via tæt sparring med kunden igennem hele byggeriets værdikæde. Det er blandt grundene til, at hun er forfremmet.

Gennem øget specialisering, tæt kundekontakt samt fuldt implementerede, digitale værktøjer har Link Arkitektur tilegnet sig en stærk position på markedet for design af nye produktions-, forsknings-, og lagerkapaciteter indenfor særligt medicinal- og pharma-området.

Det område ønsker virksomheden, der har mere end 500 medarbejdere fordelt på 15 kontorer i Danmark, Norge og Sverige, nu at satse yderligere på gennem en strategisk satsning. Andrea Foged Callesen skal som ny fagchef omsætte dén satsning til vækst.

Komplekse Life Science byggerier

Satsningen bygger videre på Links erfaringer inden for komplekse pharma-byggerier for både offentlige og private bygherrer som bl.a. DTU, Statens Serum Institut, Panum Instituttet og Novo Nordisk.

Her har Link arbejdet med komplekse Life Science byggerier og teknisk krævende forskningslaboratorier i samarbejder med ingeniører og bygherrer. Den nyudnævnte fagchef, Andrea Foged Callesen, fortæller:

Link Arkitektur har bl.a. stået bag forskning- og undervisningsbygningen Bygning 228 på DTU Lyngby Campus. Bygningen er på ca. 5.200 kvadratmeter og havde et samlet budget på 230 millioner kroner. Foto: Niels Nygaard

– Vi oplever et rigtig godt match mellem pharma-området og vores metodik her i Link, hvor vi drager fordel af vores stringente, digitale tilgang, der ligger i tråd med pharma-industriens mange GMP-krav til dokumentations- og kvalitetskontrol. Vi har desuden specialiseret os i en struktureret brugerinddragelsesproces, så vi løbende forstår, hvad bygherres verden kræver af dem, og hvad der dermed skal til at få projekterne helt i mål.

Den helt rigtige spydspids

Ifølge direktør i Link Arkitektur, Kristina Jordt Adsersen, er det især den helt specialiserede rådgivning og evnen til at strukturere komplekse designprocesser fra start til slut, samt fordelene ved Links digitale tilgang- og værktøjskasse, som pharma-virksomheder efterspørger, hvilket nu får virksomheden til at opprioritere området.

Læs også

42 milliarder i ny fabrik – Novo skriver Danmarkshistorie

Hun ser Andrea Foged Callesen som den helt rigtige spydspids for Pharma-området:

– Hun formår som kun få i branchen at levere 360 graders problemløsning, som bygger på tæt sparring med kunden igennem hele byggeriets værdikæde. I Link har vi en mission om at skabe samfundsnyttig arkitektur, der medvirker til et trygt og bæredygtigt samfund. Derfor er det meget meningsfuldt at vores Pharma-kompetencer synliggøres og videreudvikles med Andrea i spidsen.

Relateret indhold