Nyt bilhus ved Vejle

KT Erhvervsbyg opfører 1.500 kvadratmeter nyt bilhus for Linderoth A/S nord for Vejle. Bilhuset skal huse en stor indendørs udstilling, værksted, kontorer og gode udenomsarealer.
KT Erhvervsbyg skal opføre det 1.500 kvadratmeter store bilhus.
KT Erhvervsbyg skal opføre det 1.500 kvadratmeter store bilhus.

Bilhuset Linderoth i Vejle har fået ny partner, ny kapital og får snart nyt bilhus. KT Erhvervsbyg skal i totalentreprise opføre det godt 1.500 kvadratmeter store bilhus på en 6.800 kvadratmeter stor grund midt mellem Vejle og Hedensted.

Byggeriet skal bestå af en stor indendørs udstilling, værksted, klargøring, kantine og kontorer i stueplan. På førstesalen indrettes 110 kvadratmeter lagerrum. Facaden mod landevejen vil bestå af store vinduespartier i lavenergi termoglas og alu-elementer.

– Ligesom deres kunder har Linderoth et godt øje for detaljerne. Derfor bliver det her bilhus også særdeles gennemført uden at stjæle opmærksomhed fra de udstillede biler. Vi ser grunden som meget velvalgt, da den både ligger godt i forhold til trafikken og giver gode muligheder for at udvide i takt med Linderoths vækst, siger Per Henriksen, KT Erhvervsbyg.

Plads til 100 biler

Linderoth blev stiftet af Bjarke Linderoth i 2003. Siden da har han primært solgt nyere brugte biler til de lettere kræsne bilkøbere fra samme adresse i Vejle. I foråret solgte han 40 procent af sit bilhus til Ermin Balesic, der også er en velkendt bilsælger i Trekantområdet. Sammen udvider de nu sortimentet i Linderoth. Målet er at blive blandt de bedste bilhuse i landet, og derfor investerer de i det nye bilhus tæt på Østjyske Motorvejs E45’s afkørsel 59.

Relateret indhold