Erhvervsbyggeri til 120 mio. fra Just Gruppen

Virksomheden bygger nyt flerbrugerhus i Skandinavisk Transportcenter Køge.
Claus Just foran et af de tre byggefelter som Just Gruppen har investeret i. Pressefoto.
Claus Just foran et af de tre byggefelter som Just Gruppen har investeret i. Pressefoto.

Siden 2006 har Just Gruppen investeret 120 millioner kroner i kontor og lagerbyggeri i Skandinavisk Transportcenter Køge – STC. De mange nye aktiviteter i Køge og tilflytningen af virksomheder til transportcentret får nu Just til at investere yderligere omkring 120 millioner kroner fordelt på tre projekter.

– Det første byggeri ventes påbegyndt i ultimo 2016 og er et multiservicehus godt beliggende ved indkørslen til det store transportcenter, siger Claus Just, Just Gruppen og tilføjer:

– Vi får mange henvendelser fra virksomheder, der vil flytte tæt på den generelle vækst i Køge. Det nye hus bliver fleksibelt og kan dække forskellige typer behov fra service og administration og til eventuelt undervisning.

– Det er også positivt, at vi med denne type kontor- og servicehus kan tiltrække endnu flere virksomheder og arbejdspladser til Køge. Vi får henvendelser fra syd- og vestsjællandske virksomheder, som gerne vil lægge funktioner i Køge. De forventer, det er lettere at tiltrække visse typer af medarbejdere i Køge for eksempel fra uddannelsesinstitutionerne i Køge Campus.

Nyt vartegn for Køge

Firmaet er i dialog med en arkitekt om husets design og indretning. Personligt kunne Claus Just godt tænke sig at få lov til at bygge i højden, da det vil tilføre STC et vartegn, der er synlig fra motorvejen, og i hans øjne mangler STC netop det i dag.

Just Gruppen er generelt en aktiv investor i Køge området med en række kontor- og logistikejendomme. Med de tre arealer har Just Gruppen i alt 85.000 kvadratmeter jord i STC. På de to andre nye arealer kan der opføres kontor og lager. Et projekt på 7.000 etagemeter lagerfaciliteter og tilhørende kontor med facade til motorvejen er en del af planen.

Relateret indhold