Batimat bliver en del af noget større

Verdens førende messeevent for bygge- og arkitektbranchen samles med to øvrige til Mondial du Bâtiment 2015.
Batimat finder næste gang sted 2.-6. november 2015. Arkivfoto: Kim Ebbesen.
Batimat finder næste gang sted 2.-6. november 2015. Arkivfoto: Kim Ebbesen.

Mondial du Bâtiment 2015

  • Det nye tiltag består af følgende messer:
  • – Batimat: Fokus på råhus, snedkeri og låsesystemer, indendørs og udendørs indretning, byggematerialer og værktøj, transportudstyr, IT og ny teknologi.
  • – Interclima+Elec: Fokus på opvarmning og varmtvandssystemer, aircondition, køling og ventilation, intelligent styring af bygninger og elektriske installationssystemer, smarthomes, pumper og armaturer, VVS-løsninger.
  • – Ideobain: Fokus på sanitært udstyr, boblebade, brusere, materialer og møbler til badeværelset, rør og fittings.

Batimat er blandt verdens førende internationale messeevents for bygge- og arkitektbranchen. Frekvensen med afholdelse hvert andet år betyder, at det er i dagene 2.-6. november i år, at man skal huske at sætte et stort kryds i kalenderen.

Ingen messe uden ændringer, og version 2015 bliver ingen undtagelse. Denne gang bliver messen en del af tiltaget Mondial du Bâtiment 2015, der er en samling af tre af byggebranchens internationale flagskibsmesser. Foruden Batimat, der fokuserer på byggevarer, vil Interclima+Elec om energieffektivitet i bygninger samt Ideobain om bademiljøer for første gang blive samlet under ét banner under navnet Mondial du Bâtiment1. Det nye initiativ finder sted i førnævnte dage i messecentret Paris-Nord Villepinte.

Mondial du Bâtiment bliver den førende event i branchen, der skaber synergi på alle niveauer og sætter innovation i højsædet.

Promosalons, messerepræsentant i Danmark

Det bliver verdens største samlede præsentation af løsninger, innovationer, praktiske demonstrationer, uddannelse og business inden for alle sektorer af bygge- og arkitektbranchen.

Mere end 2.600 franske og internationale udstillere deltager, og der ventes godt 350.000 besøgende.

– Mondial du Bâtiment bliver den førende event i branchen, der skaber synergi på alle niveauer og sætter innovation i højsædet, som det lyder fra Promosalons, der er messens repræsentant i Danmark.

Samtidig bliver årets messe en vigtig business-platform, der skaber direkte kontakt mellem udstillere og besøgende, kunder og leverandører fra Frankrig og resten af verden.

Prøv løsningerne

Mondial du Bâtiment er også et fagligt forum, der via et ambitiøst konferenceprogram giver opdateringer på alle aktuelle og kommende trends og innovationer. Dette års program omfatter 200 konferencer og rundbordssamtaler, der bl.a. sætter fokus på temaer som:

– Den digitale revolution i byggebranchen: BIM (fra design til vedligeholdelse, redskaber, uddannelser, markedsperspektiver m.m.), 3D tryk, abstrakte modeller, smart grids og lignende.

– Energiomstilling: innovationser, regelsæt, uddannelser osv.

– Fra bygninger til byer: home automation, smart buildings, smart cities, herunder bæredygtig udvikling.

– Mennesker og bygninger: forsikring, social sikkerhed, sikkerhed på byggepladsen, risici, praktisk design.

Hver udstillingshal får sit eget Forum med temaer, der er direkte relateret til produktudbuddet i hallen.

Desuden vil demonstrationsområder for produkter og systemer giver udstillerne deres eget område, hvor de kan demonstrere deres produkter og løsninger i praksis for nye og gamle kunder.

Området “Building of the Future” i hal 5B er indrettet med henblik på praktisk demonstration af konkrete løsninger – eller protoyper – der skal sætte nye standarder for morgendagens byggeri. De besøgende vil bl.a. få mulighed for at teste nye teknikker som 3D digitale tegne- og konstruktionsteknikker.

Denne gang bliver Batimat en del af et større event under navnet Mondial du Bâtiment. Arkivfoto: Kim Ebbesen.
Denne gang bliver Batimat en del af et større event under navnet Mondial du Bâtiment. Arkivfoto: Kim Ebbesen.
Batimats fokus vil fortsat være på blandt andet byggematerialer, værktøj og nye teknologier. Arkivfoto: Kim Ebbesen.
Batimats fokus vil fortsat være på blandt andet byggematerialer, værktøj og nye teknologier. Arkivfoto: Kim Ebbesen.

Relateret indhold