Vejle: XL-Byg åbner ny trælast i telthaller

XL-Byg har slået dørene op for den ny trælast på knap 15.000 m2. En del af løsningen er sket i samarbejde med Hallgruppen, som fortsætter sin ekspansion på det danske marked.
De to telthaller fuldender etableringen af XL-Byg Brejnholts nye trælast i Vejle. Foto: Hallgruppen.
De to telthaller fuldender etableringen af XL-Byg Brejnholts nye trælast i Vejle. Foto: Hallgruppen.

For godt et år siden blev det første spadestik taget til XL-Byg Brejnholt Vejles nye lokation i Vinding.

Grunden på de 56.000 m2 lidt uden for Vejle skulle blandt andet danne ramme for etableringen af et nyt byggemarked og trælasthandel.

Læs også: XL-Byg Brejnholt i ny aftale: Produkter i overskud bliver til

Her knap et år senere har XL-Byg nu slået dørene op for den nye trælast, der boltrer sig på knap 15.000 m2, med deltagelse fra både private og professionelle kunder.

Som en del af den nye løsning har XL-Byg blandt andet samarbejdet med Hallgruppen om opførelsen af to nye telthaller, der skaber kulissen for den nye trælasthandel.

Telthallerne er centralt placeret på grundens asfalterede område og måler hver især 25×40 meter.

I tråd med vækststrategi

Samarbejdet med XL-Byg Brejnholt Vejle om hallerne slutter sig til en række af større projekter for Hallgruppen i den senere tid, heriblandt opførelsen af en lagerhal på 4.000 m2 for Harald Nyborg i Odense.

En udvikling, der er i tråd med Hallgruppens vækststrategi, som også omfatter udvidelse af virksomhedens areal i Stege fra 20.000 til 40.000 m2, hvortil de også opfører et nyt domicil:

– Vækst kræver plads, siger direktør hos Hallgruppen, Kim Jansdorf, og uddyber:

– Ved at fordoble vores areal i Danmark skaber vi bl.a. fundamentet for fortsat ekspansion og forbedring af vores service i Danmark og hele Europa. Skridtet er et klart signal om vores ambition om at vokse og udvikle os sammen med markedet og kunderne.

Læs også: Nu kan du følge behandlingen af din byggesag fra start til slut

Hallgruppen består af 19 afdelinger i henholdsvis Norge, Sverige, Danmark, Finland, Storbritannien, Baltikum, Irland og Tyskland.

Relateret indhold