M. J. Erikssons store maskindag vender tilbage

Efter seks år åbner jord- og anlægsentreprenøren og samarbejdspartnere igen dørene op til en dag, der styrker netværket og samarbejder i branchen - og masser af nørderi af entreprenørmaskiner.
Den Store Maskindag finder sted d. 9. september.
Den Store Maskindag finder sted d. 9. september.

I september inviterer jord- og anlægsentreprenøren M. J. Eriksson og samarbejdspartnere til Den Store Maskindag Nymølle Stenindustrier.

Dagen bliver en gentagelse af en succes, der sidst blev afholdt i 2017 – og som siden har været udskudt af bl.a. Covid-19. Dengang var der op mod 2.500 besøgende, og i år forventes som minimum samme fremmøde:

– I vores branche går det stærkt med udviklingen, og derfor er maskindagen en kærkommen mulighed for at se de nye, spændende maskiner, som vores leverandører og samarbejdspartnere kan tilbyde. Samtidig kan vi mødes med kolleger og tage familiens yngste med, så de også kan opleve, hvad mor eller far arbejder med til daglig, siger Kristina Hyttemads, der står bag arrangementet.

Afspejler ånden hos M. J. Eriksson

På Maskindagen vil der være mulighed for at både børn og voksne kan komme helt tæt på maskinerne og man kan prøve en mini-graver. Hele dagen er en god blanding af netværk, hygge og maskinelt nørderi, fortæller adm. direktør i M. J. Eriksson A/S, Stig Munch-Jensen:

– Dagen er arrangeret af vores maskinafdeling, hvor nogle ildsjæle har lagt sig i selen for, at vi andre kan opleve maskinerne på tæt hold og få branchens andre aktører i afslappede og venlige rammer. Sådan arbejder vi også i M. J. Eriksson – tonen er uformel, men vi er dybt dedikerede i vores arbejde, siger han.

Relateret indhold