Milwaukee opgraderer batterierne

Den amerikanske værktøjsproducent har udviklet på sine batterier, så de nu yder mere arbejde pr. opladning.
Milwaukee lover længere driftstid og mere kraft med de nye batterier. Foto: Milwaukee.
Milwaukee lover længere driftstid og mere kraft med de nye batterier. Foto: Milwaukee.

Milwaukee præsenterer nu de nye M12 batterier – det kompakte 3,0 Ah samt 6,0 Ah med større kapacitet. Ifølge producenten har de nye batterier tre gange længere driftstid, 20 procent mere kraft og dobbelt så lang levetid som standard litium-ion batterier. De nye batterier er i øvrigt fuldt kompatible med samtlige produkter i M12-systemet, der i øjeblikket omfatter mere end 65 værktøjer.

– Vores stærke ønske om at udfordre konventionel tænkning med bærbare versioner af større værktøj og udvikle mere effektive batteridrevne versioner af traditionelt elværktøj har gjort vores M12-system til det største og mest innovative, kompakte system i verden, siger Thomas Møller, Trade Product Manager for Milwaukee Tools, i en pressemeddelelse. Han fortæller videre, at man har udviklet teknologien, så de kompakte 3,0 Ah- og 6,0 Ah batterier kan bruges i et 12 V-system.

Fuld overvågning

Ifølge Milwaukee har M12 Redlithium-ion 3,0- og 6,0 Ah batterierne en robust konstruktion, avanceret elektronik og ydelse til at levere mere arbejde pr. opladning og i batteriets levetid end man ellers ser.

Det oplyses endvidere, at batterierne ikke bliver så varme og kan arbejde ved temperaturer under -20 °C. De styres af Milwaukees Redlink-elektronik og har overbelastnings-beskyttelse, så værktøjet ikke beskadiges i krævende situationer, mens afladningsbeskyttelsen forhindrer skade på batteriets celler. Temperaturstyringssystemet og den individuelle celleovervågning giver batteriet maksimal levetid.

Milwaukee fortæller, at M12 3,0 Ah-batteriet er ideelt til højfrekvente produkter, hvor brugerne ønsker at bevare lette og kompakte redskaber, men også få længere driftstid – for eksempel til lette boreopgaver, befæstelse, presseværktøj, personlig belysning, varmeapparater og radioer.

M12 6,0 Ah batteriet skal give brugere mulighed for at udføre mere krævende opgaver og har ifølge producenten en højere ydelse end mange 18V-produkter. Det kan bruges til værktøj og opgaver, der kræver vedvarende og lang driftstid hele dagen, eksempelvis til belysning eller til save og borehamre.

Nyudviklingen omfatter det kompakte 3,0 Ah samt 6,0 Ah, som har større kapacitet. Foto: Milwaukee.
Nyudviklingen omfatter det kompakte 3,0 Ah samt 6,0 Ah, som har større kapacitet. Foto: Milwaukee.

Relateret indhold