Top fem: Mest læste artikler på Dagensbyggeri.dk i 2017

Ud af de rigtig mange forskellige artikler om stort set alle aspekter i byggebranchen er her de fem, der blev læst allerflest gange i løbet af året.
Artiklen om Bryggens Bastion var en af de mest læste på Dagensbyggeri.dk i løbet af 2017. Visualisering: Arkitema og Tredje Natur.
Artiklen om Bryggens Bastion var en af de mest læste på Dagensbyggeri.dk i løbet af 2017. Visualisering: Arkitema og Tredje Natur.

2017 har budt på mange interessante begivenheder – blandt andet byggeopstarter, konkurrenceafgørelser, politiske tiltag, arkitektoniske mesterværker, bæredygtige udviklingsprincipper, konkurser og åbninger af nye innovative virksomheder i byggebranchen.

Blandt de flere tusinde artikler på dette web-site er her de fem, der blev læst flest gange.

Nr. 5: BIG-byggeri på Aarhus Ø

Den femtemest læste artikel er fra april 2017, hvor det store projekt AARhus er blevet igangsat. Det 25.000 kvadratmeter store ikonbyggeri er tegnet af BIG og indeholder 254 boliger. Projektet er en del af den nye bydel Aarhus Ø, på den tidligere containerhavn i Aarhus.

Nr. 4: Bryggens Bastion

På fjedepladsen finder vi en artikel, der handler om det store projekt Bryggens Bastion i København, som tager form. Artiklen fortæller blandt andet, at de første 30.000 kvadratmeter af projektets samlede 125.000 kvadratmeter er blevet solgt til svenske Heimstaden.

Nr. 3: Flere ansatte hos Outline

På tredjepladsen finder vi en erhvervshistorie om virksomheden Outline Vinduer, der ansætter 20 procent flere medarbejdere på grund af gode tider med stor efterspørgsel på døre og vinduer.

Nr. 2: Generationsskifte i byggefirma

Årets næstmest læste artikel på dagensbyggeri.dk er et portræt af den nye direktør efter et generationsskifte i byggevirksomheden Skibbild Enterprise. Her er den tidligere salgschef Kenneth Lodahl rykket ind i hjørnekontoret, og han fortæller i artiklen blandt andet om virksomhedens fremtidplaner.

Nr. 1: Ballade om TV 2-program

Årets mest læste artikel er helt tilbage fra januar 2017, hvor der havde været et meget omtalt TV 2-program, hvor danske og polske håndværkere blev målt op mod hinanden. Programmet blev efterfølgende beskyldt for at give et særdeles forvrænget og måske manipuleret billede af virkeligheden.

Relateret indhold