NCC bygger for Bygma

Der er godt gang i byggeriet af en ny trælasthandel i Aalborg, som NCC opfører for Bygma.
Der skal ansættes 20 nye medarbejdere i den nye afdeling, oplyses det. Pressefoto.
Der skal ansættes 20 nye medarbejdere i den nye afdeling, oplyses det. Pressefoto.

Bygma har valgt at opføre endnu en trælasthandel i Aalborg, og byggeriet er nu så langt, at der kan fejres rejsegilde. Bygma har allerede én filial i byen, men i en pressemeddelelse oplyses det, at de to trælasthandler i henholdsvis Aalborg syd og nord ikke kommer til at konkurrere mod hinanden om kunderne, men tværtimod samarbejde om at sikre den bedste service for særligt professionelle håndværkere.

– Vi ønsker at komme tættere på vores kunder, og derfor giver det god mening for os at opføre endnu en trælasthandel, så håndværkerne har en butik ved hånden uanset om de befinder sig i den sydlige eller nordlige del af Aalborg, siger Ole Østergaard, direktør i Bygma i Aalborg.

Han oplyser i den forbindelse, at Bygma skal ansætte 20 nye medarbejdere, og dermed ikke alene skaber arbejdspladser under opførelsen af byggeriet, men også efter det står færdigt. Selvom NCC er ansvarlig for at opføre byggeriet, så har entreprenøren hyret flere lokale håndværkere i byggefasen.

Forurenet jord

Trælasthandlen bliver placeret på Gasværksvej. Men eftersom der tidligere har været en asfaltfabrik på grunden, har det givet projektet nogle udfordringer med forurenet jord.

– Det har givet en del udfordringer, men vi har haft et godt og tæt samarbejde med Bygma, og som har været præget af stor beslutningskraft. Det har i sidste ende betydet, at vi alligevel holder tidsplanen, siger Henrik Krogh Holm, der er områdedirektør for NCC’s byggedivision i Nordjylland.

NCC ombygger en eksisterende hal til ny håndværkerbutik, velfærdsfaciliteter samt en drive in trælasthandel. Der etableres desuden nybygninger i form af en bulkhal og sidelæsserhal.

Relateret indhold