Energiforum Danmark på Building Green

Building Green byder i år blandt andet på syv debatter, hvor bæredygtighed er til diskussion. Energiforum Danmark har i samarbejde med GATE21 et seminar om skolerenoveringer på messen.
Building Green foregår i Forum 28. og 29. oktober. Foto: Torben Jastram.
Building Green foregår i Forum 28. og 29. oktober. Foto: Torben Jastram.

Når Building Green den 28. og 29. oktober løber af staben i Forum forventes 5.000 besøgende til de 115 talere og 25 seminarer. På messen debatteres emner som værdiskabelse, cirkulær ressourceøkonomi og bæredygtigt samarbejde.

Det er ligeledes muligt at besøge ‘Det grønne monopol’, hvor barrierer og udfordringer i tilknytning til byggeerhvervets og bygningers rolle i den grønne omstilling tages op til diskussion.

Skolerenovering i en helhed

På messens første dag, 28. okt. kl. 15.00, afholder Energiforum Danmark ved bestyrelsesformand Mads Bo Bojsen, Centerchef for ejendomme i Ballerup Kommune og Gate 21 ved projektleder Martin Dam Wied et seminar om, hvorledes man energieffektivt kan skabe et godt indeklima og læringsmiljø i de danske skoler.

Der er her mulighed for at deltage i debat og indlæg om, hvordan vi sikrer et fornuftigt sammenspil mellem de forskellige indeklimaparametre, hvordan vi får økonomien til at slå til, samt hvordan vi sikrer en fornuftig driftsstrategi og brugeradfærd efter renoveringen.

Formålet med seminaret er at se på skolerenovering i en helhed bestående af indeklima, energi og økonomi.

Seminaret bygger på erfaringer fra Gate 21’s projekt om renovering af skoler, hvor man søger at finde konkrete løsninger på udfordringerne med teknik, økonomi og organisation, når det gælder skolerenovering.

Building Green er gratis – tilmelding og program her.

Relateret indhold