Specialister bliver en del af Christensen & Co

Rita arch har valgt at blive en del af Christensen & Co Arkitekter, som dermed får styrket deres afdeling for interior design.
Fra venstre: Vibeke Lydolph Lindblad, Mikkel Hermann Sørensen, Anne Heinsvig, Anna-Carin Andersson Foto: Niels Nygaard.
Fra venstre: Vibeke Lydolph Lindblad, Mikkel Hermann Sørensen, Anne Heinsvig, Anna-Carin Andersson Foto: Niels Nygaard.

I 2019 blev Rita arch grundlagt af Anna-Carin Andersson og Anne Heinsvig.

Siden har fulgt stabil og støt vækst, og nu har virksomheden valgt at blive en del af Christensen & Co Arkitekter (CCO).

Læs også: Stilladsfirma bygger ovenpå: Køber mindre konkurrent

– Vi har stor respekt for CCOs arkitektoniske profil, og nu kan vi sammen styrke vores ekspertise inden for space planning, indretning og design. Når vi bliver en del af CCO får vi nu bedre mulighed for at fokusere vores tid på projekter og kunder, siger Anne Heinsvig.

Kan løfte endnu flere opgaver

De sidste år Rita arch markeret sig inden for indretning, design og space planning med projekter som indretning af DFDS nye hovedkontor, indretning af Viegand Maagøes arbejdsplads samt space planning og designkoncept for Implement Consulting Group i den historiske ejendom Søetatens Pigeskole i København.

Læs også: Kemp & Lauritzen runder 4 milliarder – er kommet tættere på kunderne

Rita archs indtræden styrker dermed CCOs strategiske satsning på interior design, som allerede har vist sig med en række offentlige interior design projekter i porteføljen, såsom inventaret til Årets Skolebyggeri Høje Taastrup Børne- og Kulturhus og en række interior designprojekter på Danmarks Tekniske Universitet.

– Nu kan vores forstærkede faglige fællesskab løfte endnu flere opgaver – både for offentlige og private kunder, siger CEO hos CCO, Vibeke Lydolph Lindblad.

Bæredygtighed og digitalisering

Anne Heinsvig fortæller, at bæredygtighedsambitioner er en integreret del af begge virksomheders designproces, hvor æstetik og arkitektonisk koncept bliver kombineret med valget af materialer og inventar med fokus på minimal brug af ressourcer:

– Kompleksiteten ved bæredygtighed kan vi nu løfte i fællesskab, hvilket kan være udfordrende for et mindre firma. Dette gælder også for digitalisering, hvor vi nu, som en del af CCO, kan levere fremtidssikrede digitale løsninger til vores kunder, siger Anne Heinsvig.

Relateret indhold