Lær mere om ny DGNB standard

Green Building Council inviterer til infomøde om bæredygtig renovering af kontorbygninger.
I juni holder Green Building Council to informationsmøder om den ny DGNB standard.
I juni holder Green Building Council to informationsmøder om den ny DGNB standard.

De to møder

  • Mødet i København afholdes:
  • Tirsdag den 16. juni 2015 kl.15.30-17.00
  • KLP, Arne Jacobsens Allé 15-17, 2300 København S
  • Mødet i Aarhus afholdes:
  • Torsdag den 18. juni 2015 kl.10.00-11.30
  • COWI, Jens Chr. Skous Vej 9, 8000 Aarhus C

For virkelig at fremme bæredygtighed i Danmark er man nødt til at kigge mere på det eksisterende byggeri. En stor del af bygningsmassen skal i løbet af de kommende år renoveres, og Green Building Council vil gerne være med til at sørge for, at det bliver gjort med et bæredygtigt fokus.

Green Building Council ønsker at igangsætte en dansk tilpasning af DGNBs tyske bæredygtighedskriterier for eksisterende kontorer. Processen planlægges til at køre i resten af 2015 og starten af 2016. De ændringer, der skal foretages, kræver organisering og indsamling af input fra fagpersoner med viden om renovering generelt samt drift og vedligehold.

Til dette formål etableres teknikgrupper, hvor deltagerne ved et møde giver deres faglige input til den danske version af bæredygtighedsordningen.

I den anledning inviterer Green Building Council Denmark til informationsmøder i København og Aarhus. Vi vil på møderne kort præsentere tilgangen, samt forventningerne til arbejdsindsatsen i forhold til tilpasningsprocessen, og hvad man personligt får ud af at deltage i en teknikgruppe.

Relateret indhold