Fjerner trapper fra nyt firmanavn: Vi kan så meget mere

De to trappefabrikanter HB Trapper og Schack Trapper smelter sammen under nyt navn. Formålet er at vise, at de også kan udvikle og konstruere bl.a. altaner og gelændere.
Udsigt over markerne med en skovklynge fra trappen i Marsktårnet i Skærbæk. Man ser både betontrappen, man går på, tremmegelænderet og undersiden af trappen, der går op.
HB Trapper har bl.a. udviklet og konstrueret trappen inkl. gelænder til det smukke Marsktårn i sønderjyske Skærbæk. Foto: Rasmus Hjortshøj

HB Trapper, der har produktion i Herning, og Schack Trapper med produktion i sønderjyske Skærbæk, er fortid. I stedet er HB Schack kommet til som resultat af en sammenlægning af de to virksomheder, der siden 1989 har opereret som koncernforbundne søsterselskaber med hvert sit navn.

Formålet med sammenlægningen er at styrke visheden om de to virksomheders produktporteføljer og at skabe et samlet brand. Bl.a. skal fortællingen om virksomheden lægge vægt på, at virksomheden kan så meget mere end trapper.

Læs også

Turistmagnet: BIG’s nye Marsktårnet står klar

”Vi fjerner ‘trapper’ fra vores virksomhedsnavn, da vores evner rækker til meget mere end trapper – herunder altaner, interiør og specialløsninger i stål og træ. Sammensmeltningen af navnene er et signal om, at vi rykker sammen og deler vores kunnen med omverden for at fremtidssikre virksomheden og skabe nye dynamikker, der gør os stærkere og bedre rustet til en spændende fremtid,” lyder det i en udtalelse fra den sammenlagte virksomhed.

Over 90 medarbejdere

Sammenlagt får den sammenlagte virksomhed over 90 medarbejdere; egne ingeniører, teknisk tegnestue, salg og projektledere, montageafdeling samt egenproduktion. Dermed har virksomheden kapacitet og kapabilitet til både at levere special- og standardløsninger samt håndtere selv de største og mest komplekse projekter.

– Med respekt for vores historie og de stærke samarbejder, vi har opbygget, ser vi frem til at udnytte vores samlede potentiale og fortsætte med at levere godt håndværk og ekspertise til vores samarbejdspartnere, siger direktør i HB Trapper og det nye HB Schack, Karsten Vang.

Relateret indhold