Hvad skal byggebranchen leve af i fremtiden?

Branchedirektør Elly Kjems Hove, DI Byg.
Branchedirektør Elly Kjems Hove, DI Byg.

Forandringer er hverdag for stort set alle brancher og virksomheder i disse år. Årsagerne til forandringer er blandt andet nye digitale muligheder, et samfund med fokus på ressourcer og deleøkonomi, en ny finansiel virkelighed – og forandringerne kommer hurtigt.

For virksomhederne kan de store forandringer både være en mulighed og en trussel. En mulighed for at lave en ny og langt bedre forretning eller en trussel, hvis der kommer nye attraktive løsninger. Som eksempler kan nævnes taxakørsel, streaming af TV og elektroniske bøger.

Udfordringer og muligheder

På DI Bygs årsdag den 5. november sættes der fokus på disruption. Med baggrund i konkrete cases fra Solar A/S, M.T. Højgaard a/s, Danske Bank og Ordbogen A/S, vil der komme bud på, hvilke udfordringer og muligheder der er i nye digitale løsninger, og hvorledes virksomhederne kan håndtere forandringerne. Herudover kommer Dare Disrupt Aps med gode råd om, hvorledes man opdager de nye muligheder og udnytter dem bedst muligt.

Disruption rammer brancherne forskelligt og med divergerende styrke. Ifølge en ny undersøgelse foretaget af DI Byg og DI er det cirka hver tiende byggematerialeproducent og leverandør, der har oplevet disruption i de seneste fem år. Sammenlignet med andre brancher er dette tal negativt. Således har mere end hver fjerde virksomhed uden for byggebranchen oplevet disruption i de seneste fem år.

DI Bygs årsdag den 5. november byder på en unik mulighed for at hente inspiration til, hvordan din virksomhed ikke alene kan påvirkes af – men også til at imødegå disruption.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på DI Bygs årsdag den 5. november 2015.

Program og tilmelding her.

Relateret indhold