Nyt legat til bygge-studerende

Bygoghjem.dk støtter studerende inden for byggefagene med nyt legat, der kan søges første gang til december.
Bygge- og bolighjemmesiden bygoghjem.dk stifter nyt legat til alle, der er ved at uddanne sig inden for byggefaget. Foto: Colourbox.
Bygge- og bolighjemmesiden bygoghjem.dk stifter nyt legat til alle, der er ved at uddanne sig inden for byggefaget. Foto: Colourbox.

Bygge- og bolighjemmesiden bygoghjem.dk stifter nyt legat til alle, der er ved at uddanne sig inden for byggefaget.

Legatet uddeles hvert år i januar og kan søges af alle der er ved at uddanne sig inden for håndværk og byggeri – uanset om det er en praktisk eller teoretisk uddannelse og uanset deres køn, etnicitet eller alder.

Med vores nye legat ønsker vi at støtte op omkring de studerende, der allerede er i gang med en håndværksmæssig eller byggeteknisk uddannelse.

Niclas Grünberger www.bygoghjem.dk

Uddeles en gang om året

Legatet uddeles en gang om året d. 7. januar og er på 10.000 kroner. Det gives til en studerende, der deler bygoghjem.dk’s vision om at styrke byggebrancen i Danmark.

Ansøgningsfristen er 7. december og legatet uddeles første gang 7. januar 2017. Selve ansøgningen foregår ved at udfylde en formular og vedhæfte en motiveret ansøgning for, hvorfor man bør modtage Bygoghjem Legatet.

– Med vores nye legat ønsker vi at støtte op omkring de studerende, der allerede er i gang med en håndværksmæssig eller byggeteknisk uddannelse. De skal være med til at sikre vores fremtid og bygge vores samfund. Men det er hårdt at være studerende, for der stilles mange krav, og økonomien er stram. Derfor har vi valgt at stifte BygogHjem Legatet, siger Niclas Grünberger, der er en af stifterne bag siden.

Relateret indhold