Ny projektchef skal bringe Kongelunden godt i mål

Lone Dannerby Paulsen er ny projektchef på projekt Kongelunden og skal bl.a. få fodboldstadion, atletikstadion og Sportens Hus sikkert videre.
Lone Dannerby Paulsen med briller, sort bluse og brunt skulderlangt hår.
Lone Dannerby Paulsen, der skal være med til at føre projekt Kongelunden sikkert i mål, har i sit tidligere job i Kredsløb bl.a. arbejdet med den grønne omstilling af aarhusianernes varmeforsyning.

1. august tiltræder Lone Dannerby Paulsen som projektchef for Kongelunden. Hun skal sikre fremdriften i de store anlægsprojekter for bl.a. nyt fodboldstadion, atletikstadion og Sportens Hus.

Lone Dannerby Paulsen kommer med en solid erfaring fra Aarhus Kommune, hvor hun i en årrække har bestridt forskellige poster i først Borgmesterens Afdeling og derefter Teknik og Miljø, hvor hun senest var konstitueret forvaltningschef for Plan, Byggeri og Miljø og inden da var chef for ledelsessekretariatet, ligesom hun tidligere har været chef for bl.a. regnskab og budget.

Læs også

De skal opføre Aarhus’ nye atletikstadion og Sportens Hus

Hun fra et job som sekretariatschef i det østjyske forsyningsselskab Kredsløb, hvor hun har været de seneste fire år.

– Jeg glæder mig virkelig meget til nu at skulle arbejde med udviklingen af de rekreative områder og idrætsfaciliteterne i Kongelunden. Projektet står i en utroligt spændende fase, hvor visionerne skal omsættes til virkelighed i form af konkrete anlæg og godt byliv, fortæller Lone Dannerby Paulsen.

Som projektchef vil hun stå i spidsen for Kongelundens sekretariat med otte medarbejdere.

Bredt kendskab til Aarhus

Charlotte Storm Gregersen, der er direktør for Kultur og Borgerservice, har måtte sige farvel til 65-årige projektchef Hardy Pedersen, der ved sin kontraktperiodes udløb har valgt at drosle ned for arbejdslivet.

Læs også

Splitter stadion i Aarhus ad – genbruger sæder og beton

Hun ser frem til, at Lone Dannerby Paulsen træder til med sin relevante erfaring.

– Med sit brede kendskab til byens udvikling samt erfaring med planlægning og ledelse af komplekse projekter bliver hun en kæmpe kapacitet ind i ét af byens vigtigste projekter, når det kommer til at bevæge Aarhus.

Relateret indhold