Meget tilfreds: “Har aldrig haft så stort et overskud”

Base Erhverv kommer ud af regnskabsåret med det bedste resultat i entreprenørvirksomhedens over 20-årige historie.
Direktør i Base Erhverv, Klaus Rønslev.
Direktør i Base Erhverv, Klaus Rønslev.

I 2023/2024 opnåede Base Erhverv en omsætning på 391,7 mio. kroner mod 614,3 mio. kroner året før.

Overskuddet før skat blev 12,5 mio. kroner mod 10,8 mio. kroner i 2022/23, og årets overskudsgrad var 3,3 %.

Læs også: Ikke længere en start-up: PropTech-virksomhed skifter CEO

Virksomheden styrker dermed sin egenkapital til 41,1 mio. kroner mod 37,4 mio. kroner året før:

– I 2023/24 er vi helt som forventet tilbage på et mere normalt aktivitetsniveau, efter at vi sidste år nåede en hidtil uset top, som primært skyldtes en enkelt stor byggesag, siger adm. direktør Klaus Rønslev.

– Resultatet for 2023/24 er meget tilfredsstillende. Vi har aldrig tidligere i vores mere end 20 års historie haft så stort et overskud. Men de seneste fire år har vi faktisk haft mere end 10 mio. kroner i årligt overskud, tilføjer han.

På niveau med i år

Base Erhverv leverer byggerier til dansk erhvervsliv samt moderne institutioner og idrætsfaciliteter til borgere i hele Danmark.

På Fyn er virksomheden lige nu i gang med at opføre et knap 40.000 m2 stort logistikcenter for FTZ, og i Holbæk er nyt sygehusvaskeri for Region Sjælland godt på vej.

Læs også: Stålproducent fastholder omsætningen på 1,1 mia. kr. i svært marked

Samtidig har Københavns Kommune fået ny idrætshal ved Ryparken, og så er Base Erhverv netop ved at lægge sidste hånd på en ombygning og indretning af nye lokaler til Copenhagen Business School.

– Vi forventer et resultat i 2024/25 på niveau med 2023/24. Det passer rigtig fint til vores størrelse og giver en god og interessant dagligdag for medarbejderne. En stor del af det arbejde, som vi skal gennemføre i år, er vi allerede i gang med eller i dialog om, siger Klaus Rønslev.

Base Erhverv blev etableret i 2003.

Relateret indhold