Nøgler til 30 bæredygtige huse i Horsens skifter ejer

Byggefirmaet Danhaus fra Esbjerg er ved at opføre 30 bæredygtige rækkehuse ved Bygholm Sø i Horsens. De er netop solgt til Koncenton.
Hos Danhaus er direktør Johannnes Schmith snart klar til at overdrage nøglerne til de 30 nye huse på Brahesbakke i Horsens til Koncenton, som er den nye ejer af bebyggelsen. Foto: Danhaus.
Hos Danhaus er direktør Johannnes Schmith snart klar til at overdrage nøglerne til de 30 nye huse på Brahesbakke i Horsens til Koncenton, som er den nye ejer af bebyggelsen. Foto: Danhaus.

Nøglerne til 30 nye rækkehuse på Brahesbakke ved Bygholm Sø i Horsens bliver i juli afleveret af Danhaus til Koncenton, som er den nye ejer.

Koncenton var i 2019 Danmarks største ejendomsopkøber med over 4000 boliger. Her siger investeringsdirektør Peter K. Jørgensen om købet af rækkehusene i Hosens:

– Danhaus’ rækkehuse ned til Bygholm Sø passer rigtig godt ind i vores ønsker om at købe ejendomme, da høj kvalitet og gode materialer er en særlig vigtig parameter, når husene skal bruges til udlejning. Det bæredygtige byggeri er klart et ekstra plus.

Tæt forhold til Horsens

Hos Danhaus har direktør Johannnes Schmith et særligt forhold til de bæredygtige huse, som virksomheden har bygget på Brahesbakke.

– Jeg er selv opvokset i Horsens, og Bygholm-området har altid været et ganske særligt naturskønt område. Det er meget attraktivt at bo ved Brahesbakke, og med mine rødder i Horsens har det været en ekstra glæde at opføre huse netop her. Huse, som vi ved, vil danne rigtigt goder rammer om 30 familier i rigtig mange år, siger han.

Danhaus bygger cirka 300 huse i ind- og udland hvert år og har gennem 42 år stået bag opførelsen af over 10.000 huse.

Byggeriet af de 30 huse i Horsens gik senere i gang end forventet, men står færdigt til tiden – 8 måneder senere. Den korte byggeperiode er kun mulig, fordi Danhaus selv fremstiller elementerne til byggeriet på virksomheden i Esbjerg.

Relateret indhold