FOKUS: Skovlunden

Illustration: M2plus ApS.
Illustration: M2plus ApS.

Skovlunden

  • Areal: 4000 kvm.
  • Budget: 70 mio. kr.
  • Bygherre: Palle Mortensen
  • Arkitekt: M2plus ApS
  • Ingeniør: M2plus ApS
  • Totalentreprenør: Radius Byg A/S

UGENS PROJEKT – Projektet omfatter opførelse af et nyt boligområde vest for Molshuse ved Kirkevej i Auning. Boligområdet opføres som Skovparceller, omgivet af egen sø, stort set beliggende i Gl. Estrup Slots baghave.

Ideen bag projektet Skovlunden er at skabe lyse, æstetiske samt funktionelle boliger i en moderne fortolkning af den nordiske funktionalisme. Boligerne skal opføres med hvide facader, rene linjer og elegante og slanke vinduer.

Boligerne vil være med en harmoniske sammenhæng mellem ude og inde, og vil blive opført som energirigtige boliger, der forbinder høj æstetisk kvalitet med CO2-venlig og bæredygtig levevis.

Der vil i alt blive opført 36 nye punkthuse i et eller to plan. Der er tegnet syv forskellige boligtyper, dog alle med samme udtryk.

CRM-Byggefakta A/S leverer hver uge “Ugens Projekt” til Dagens Byggeri. Projektet er hentet fra CRM-Byggefaktas database, som indeholder over 9.000 aktive danske byggeprojekter, dvs. stort set alle byggeprojekter i Danmark større end opførelse af en-families boliger.

Virksomheden overvåger den danske bygge- og anlægsbranche og er den førende leverandør af information om byggeprojekter til byggeriets parter.

Se mere om CRM-Byggefakta.

Illustration: M2plus ApS.
Illustration: M2plus ApS.

Relateret indhold