Tømrerfirma er kædespecialist

Det kræver et sammentømret sjak, når en stribe fastfoodrestauranter skal renoveres i løbet af kort tid.
Vores vækst ligger helt klart inden for erhverv lige nu, og det ser ud til, at restauranter og detailhandel er et segment, der ligger rigtig godt til os, siger tømrermester Anders Harbo Thomsen, der er fjerde generation i ejerfamilien bag Magnus Thomsens Eftf. Pressefoto.
Vores vækst ligger helt klart inden for erhverv lige nu, og det ser ud til, at restauranter og detailhandel er et segment, der ligger rigtig godt til os, siger tømrermester Anders Harbo Thomsen, der er fjerde generation i ejerfamilien bag Magnus Thomsens Eftf. Pressefoto.

Et nyt koncept hos burgerkæden McDonalds har givet en solid ordre til tømrervirksomheden Magnus Thomsens Eftf. fra Aalborg.

I løbet af godt to år har virksomheden renoveret flere end 20 McDonalds-restauranter, og det har været en reference, der åbnede døre andre steder. Senest er kundeporteføljen blevet udvidet med Dansk Bilglas, hvor Magnus Thomsens Eftf. i år har fået til opgave at renovere mere end en håndfuld af kædens værksteder. Dermed bygger Aalborg-tømreren videre på de seneste års positive udvikling, hvor erhvervssegmentet årligt er vokset med cirka 20 procent, lyder det i en pressemeddelelse.

– Vores vækst ligger helt klart inden for erhverv lige nu, og det ser ud til, at restauranter og detailhandel er et segment, der ligger rigtig godt til os, siger tømrermester Anders Harbo Thomsen, der er fjerde generation i ejerfamilien bag Magnus Thomsens Eftf.

Sjak med sammenhold

Anders Harbo Thomsen er selv en fast del af McD-sjakket og oplever, at der opstår et helt særligt sammenhold blandt såvel egne folk som underentreprenører. Og det er altafgørende, når man arbejder under så stort et tidspres, som det er tilfældet på disse opgaver:

– Hvis ikke samarbejdet spiller 100 procent, så når vi det ikke. Men hvis vi hjælper hinanden og er fleksible, så lykkes det. Vi har flere gange oplevet at få en opgave torsdag med beskeden om, at vi skal starte mandag og har ti dage til at udføre opgaven. Og så gør vi det, siger han og fortsætter:

– Der ligger en spændende udfordring i at nå så meget på så kort tid. Og så er det altid en enorm tilfredsstillelse at se, at vi – efter at have rykket inventar, gulve og lofter ud af bygningen – kan nå at bygge 50 kvadratmeter til og alligevel blive klar til at servere burgere blot 10 dage senere.

Ikke som andre opgaver

Magnus Thomsens Eftf. har leveret samtlige restauranter til tiden og bygherres fulde tilfredshed. Et par gange har det dog været nødvendigt at hente hjælp hjemme på kontoret i Nr. Tranders for at nå i mål inden deadline:

– Det er vilkårene, og det ved vi, når vi siger ja til opgaven. Hvis restauranten har meldt ud, at den åbner torsdag klokken 10, så skal den være klar torsdag klokken 10. Der er ikke et alternativ. Så hvis noget går galt, har vi få timer til at finde en løsning. Det er ikke som på andre projekter, hvor vi typisk kan indhente en forsinkelse i løbet af nogle uger. Og derfor får det også så meget fokus, mens opgaven står på. I de perioder er det både nat og dag, at telefonen er åben, fortæller Anders Harbo Thomsen.

Hvis ikke samarbejdet spiller 100 procent, så når vi det ikke. Men hvis vi hjælper hinanden og er fleksible, så lykkes det.

Relateret indhold