Lys fremtid for Alument

Allerede nu har virksomheden 700 ordrer på plads for 2016- 2017, hvoraf størstedelen skal udføres i København og Nordsjælland.
Alument forventer en samlet vækst på 25 procent for 2015, og ordrebøgerne for 2016 er også godt fyldte allerede nu. Foto: Alument.
Alument forventer en samlet vækst på 25 procent for 2015, og ordrebøgerne for 2016 er også godt fyldte allerede nu. Foto: Alument.

Fakta om Alument

  • Alument ejes af Lars Bomholt og Thomas Kronberg, der grundlagde virksomheden i 2012.
  • Virksomheden markedsfører altan- og terrasseinddækninger i glas til både privat og erhverv. Virksomheden har base i Fredericia og beskæftiger otte medarbejdere.

Den positive udvikling i byggebranchen har været tydelig at mærke hos Alument, der leverer altan- og terrasseinddækninger i glas. Virksomheden i Fredericia har oplevet en stor salgsfremgang på både privat- og erhvervssiden, og samlet set for 2015 forventes en vækst på 25 procent. Samtidig ser den positive udvikling ud til at fortsætte i 2016.

På nuværende tidspunkt er ordrebogen for 2016 allerede godt fyldt med både store og små boligrenoveringsprojekter i den almene sektor og i boligforeninger. 700 projekter ligger der på nuværende tidspunkt i ordrebogen. Projekter der udføres i tæt samarbejde med en række sjællandske arkitekter og entreprenører. Det er også i det sjællandske område – primært i hovedstadsområdet og Nordsjælland – at Alument har haft den største fremgang. Cirka 70 procent af alle de altaninddækninger, som Alument skal udføre i 2016, ligger i dette område.

Det vil være en naturlig del af processen, at der på sigt etableres en afdeling øst for Storebælt.

Lars Bomholt medejer af Alument

– Vi arbejder meget målrettet på at skabe langvarige strategiske kunde- og leverandørrelationer ved at være proaktive i alt, hvad vi gør. Vi tror, at de gode relationer er nøglen til fremtidig succes, forklarer Lars Bomholt, medejer af Alument.

Lys fremtid med nye arbejdspladser

Allerede på nuværende tidspunkt kan Alument løfte sløret for, at flere nye projekter er på vej.

– Vi er tæt på at kunne lukke endnu en aftale med et boligselskab. Desuden har vi nogen rigtige spændende produkter på vej ind i vores produktsortiment, som vi forventer os rigtig meget af. Med de positive udsigter ser vi særdeles lyst på fremtiden. Vi får behov for flere medarbejdere og forventer at ansætte fem nye medarbejdere i forskellige funktioner inden for det næste halve år. Det vil være en naturlig del af processen, at der på sigt etableres en afdeling øst for Storebælt, siger Lars Bomholt.

Relateret indhold