Skanska opfører 300 boliger i Ørestad

Et nyt stort boligprojekt bliver opført på den sidste grund i Ørestad City. Skanska investerer ca. 550 millioner i projektet, der forventes at stå færdigt i juni 2018.
Skanska investerer ca. 550 millioner i Ø Huset, der forventes at stå færdigt i juni 2018. Visualisering: Skanska.
Skanska investerer ca. 550 millioner i Ø Huset, der forventes at stå færdigt i juni 2018. Visualisering: Skanska.

Skanska er nu glad til at sætte byggeriet af 27.300 kvadratmeter boligbyggeri, Ø Huset, i Ørestad City i gang. Projektet til 550 millioner kroner er udviklet i samarbejde med Sjælsø Management, som også skal varetage byggestyringer på det store projekt.

Boligprojektet, der består af 300 lejligheder, ligger ud til Ørestads Boulevard ved siden af Bella Centret og få hundrede meter fra Bella Center Metrostation.

København vokser og vi ser et fortsat stort behov for udlejningsboliger i varierende størrelser.

Adm. direktør Peter Nymann-Jørgensen Skanska A/S

Projektet er udviklet som udlejningsboliger til den langsigtede investor, der ønsker et sammenhængende boligprojekt. Alle lejligheder får egen altan og de vil være i varierende størrelse fra 57 til 132 kvadratmeter. Foruden boliger vil der i gadeniveau ud mod Ørestads Boulevard være en dagligvare butik på 1.200 kvadratmeter.

Fire boligblokke

Skanska har over de seneste år primært udviklet kontordomiciler i København, men boligprojekterne vinder indpas, og Skanska har i øjeblikket 900 lejligheder under opførsel.

– København vokser og vi ser et fortsat stort behov for udlejningsboliger i varierende størrelser, siger Peter Nymann-Jørgensen, adm. direktør hos Skanska A/S.

Projektet er fordelt på fire selvstændige blokke, der spænder fra seks til 12 etager. I midten af de fire blokke er et grønt område, formet som et ‘Ø’, hvilket har givet inspiration til projektets navn. Den grønne ø og Byparken ved siden af gør det ideelt for familier, hvis børn kan lege udenfor.

I gadeniveau ud mod Ørestads Boulevard kommer en dagligvare butik på 1.200 kvadratmeter. Visualisering: Skanska.
I gadeniveau ud mod Ørestads Boulevard kommer en dagligvare butik på 1.200 kvadratmeter. Visualisering: Skanska.
Projektet er fordelt på fire selvstændige blokke, der spænder fra seks til 12 etager. I midten af de fire blokke er et grønt område, formet som et 'Ø', hvilket har givet inspiration til projektets navn. Visualisering: Skanska.
Projektet er fordelt på fire selvstændige blokke, der spænder fra seks til 12 etager. I midten af de fire blokke er et grønt område, formet som et ‘Ø’, hvilket har givet inspiration til projektets navn. Visualisering: Skanska.

Relateret indhold