Transportmesse er også for varebiler

Vestfyn Trækker 2016 finder sted i slutningen af maj, og ud over større lastbiler og hængere kan man også se nærmere på varebiler til håndværkeren.
En af de varebiler, der kan opleves på messen, er den lille Citan fra Mercedes. Pressefoto.
En af de varebiler, der kan opleves på messen, er den lille Citan fra Mercedes. Pressefoto.

Messen “Vestfyn Trækker – Transport & Logistik” har i sagens natur et stort fokus på alle grene inden for professionel transport – og store lastbiler og hængere fylder naturligvis en hel del. Men der er bestemt også noget for håndværkeren, da varevogne også er en del af messens repetoire.

Arrangørerne fortæller endvidere, at der nu sættes yderligere fokus på varevogne og intern transport. Det betyder flere udstillere og besøgende fra byggeri, anlæg og industri.

– Her er flere logistikløsninger og nye varevogne samt mere internt transportmateriel end tidligere, siger messens arrangør, administrerende direktør Per Mikkelsen fra VBG Group, i en pressemeddelelse.

Brændstoføkonomisk nyhed

Som eksempel præsenterer Mercedes flere nyheder på Vestfyn Trækker 2016 – herunder programmets mindste varebil, Citan, i en udgave, som kører op til 23,4 kilometer på literen, samt den nye Vito med syvtrins automatgear.

– Den nye generation af Vito er optimeret på alle punkter, eksempelvis med forbedret brændstoføkonomi og 40.000 kilometers serviceinterval. Både sidevindsassistent, træthedsalarm og dæktryksensor er standardudstyr, siger Finn Lynge, der er salgschef for varebiler hos forhandleren P. Christensen.

Automatiske snekæder

Man kan også opleve det automatiske snekædesystem Onspot, som sikrer øget fremkommelighed i vintervejr, og som ud over til lastbiler nu også fås til de mest populære varebiler.

– Med tryk på en knap undgår chaufføren risici, bekymringer, problemer og stress ved vinterkørsel. Snekæderne kan aktiveres og afbrydes under kørslen, og så snart de positioneres under baghjulene, forbedres friktionen. Der opnås omgående forbedret vejgreb og fremkommelighed, fortæller salgskonsulent Lars Andersen fra VBG Group.

Vestfyn Trækker 2016 afholdes ved Fynske Motorvej ved afkørslen til Ejby i dagene 27. til 29. maj.

Vestfyn Trækker finder sted i dagene 27. til 29. maj. Pressefoto.
Vestfyn Trækker finder sted i dagene 27. til 29. maj. Pressefoto.

Relateret indhold