Udstillingsby til Midt- og Vestjylland

HusCompagniet åbner 5. marts sin nye udstillingsby i det vestjyske, hvor forskellige arkitekturer, størrelser og materialevalg giver besøgende mulighed for at hente inspiration til at sammensætte deres helt eget hus.
I udstillingsbyen er der rig mulighed for at se de løsninger, HusCompagniet tilbyder. Pressefoto.
I udstillingsbyen er der rig mulighed for at se de løsninger, HusCompagniet tilbyder. Pressefoto.

HusCompagniets kan nu fortælle, at der snart åbnes en ny udstillingsby i Herning. Udstillingen består af i alt tre nye huse, der repræsenterer forskellige stilarter og arkitekturer fra den traditionelle vinkelvilla til det helt moderne hus i minimalistisk design og med ensidig taghældning.

– Målet med udstillingsbyen er først og fremmest at gøre det nemt for husbyggerne at se tre forskellige huse med tre forskellige køkkener, seks forskellige badeværelser og mange af de materialer, som vi tilbyder vores kunder uden, at de skal køre land og rige rundt. Hos os kan de se det hele samlet, siger Joakim Østergård, salgschef i HusCompagniet i Herning, i en pressemeddelelse.

– Vi har oplevet stor fremgang i det vestjyske det seneste halvandet år, hvor vi fik et nyt stort showroom i Herning. Vi er vokset markant og medarbejderstaben er mangedoblet. Vi har høj kundetilfredshed i området, og det giver tillid og troværdighed i markedet. I dag bygger vi nye huse overalt i Midt- og Vestjylland. Aktuelt har vi byggeprojekter i gang i blandt andet Skjern, Ringkøbing, Thyborøn, Lemvig, Skive, Viborg, Holstebro, Herning, Ikast, Silkeborg og Funder, fortsætter han.

Service til kunderne

Den nye udstillingsby er et helt nyt koncept, som HusCompagniet har lanceret. Hidtil har det været almindeligt enten at have haft enkelthuse hver for sig eller fællesudstillinger, hvor firmaer typisk har haft ét hus hver.

– Noget af det, kunderne virkelig sætter pris på, når de skal bygge nyt, er, at de selv kan bestemme, hvordan deres nye hus skal se ud, og hvordan det skal være indrettet, men samtidig vil de gerne se et lignende hus først. Det kan vi faktisk tilbyde, fordi vi har så mange udstillingshuse, at de kan se hustypen i ét og for eksempel køkken og badeværelse i et andet, siger Joakim Østergård.

At bygge et nyt hus er en stor beslutning for de fleste og ofte den største investering i ens liv. HusCompagniet understreger derfor, at der lægges stor vægt på kundetilfredshed, og virksomhedem er af kunderne blevet kåret som “Årets Husbygger” tre år i træk – senest i 2015. De oplyser, at der i dag er store krav til byggeri – både til konstruktion, miljø og ikke mindst energiforbrug, og HusCompagniets videnscenter med 10 ingeniører gennemregner huse, så de opfylder alle normer og regler.

Den nye udstillingsby åbner lørdag den 5. marts. HusCompagniet oplyser desuden, at husene primært bygges af lokale håndværkere.

Relateret indhold