Lemvigh-Müller fortsætter intern rekruttering – flere får nye poster

Stål- og teknikgrossisten har foretaget en række udnævnelser i sin ståldivision.
Foto: Lemvigh-Müller.
Foto: Lemvigh-Müller.

– Vi bliver mødt med stadig stigende forventninger til service og vidensniveau inden for hele ståldivisionens produktportefølje. Derfor arbejder vi konstant på at udvikle vores organisation, så den bedst muligt imødekommer Lemvigh-Müllers kunders behov.

Sådan siger Senior Sales Director, Anders Voldsgaard Clausen, om rækken af udnævnelser i ståldivisionen hos Lemvigh-Müller.

Læs også: Lemvigh-Müllers nye markedsdirektør kender forretningen indefra

Her er Peder Pedersen i salgsleddet udnævnt til Director for regionalt stålsalg øst, hvor han tidligere var afdelingschef, mens Martin Jagd Nielsen er udnævnt til Director for regionalt stålsalg vest, hvor han tidligere var afdelingschef.

På indkøbssiden er tidligere produktchef Lars Rosentoft udnævnt til Head of Procurement, Flat Products, mens Haris Kasumovic er udnævnt til Head of Procurement, Long Products. Han var også tidligere produktchef.

Læs også: Lemvigh-Müller finder ny CFO i egne rækker

Udnævnelserne skal dels ses som led i en igangværende opgradering af Lemvigh-Müllers ståldivision, dels et naturligt generationsskifte, lyder det fra Anders Voldsgaard Clausen:

– Vi er i den gunstige situation, at vi har en dygtig og engageret medarbejderbase, der gør det muligt at rekruttere de ressourcer, vi har brug for, internt i organisationen. Det er med sikre et kontinuerligt højt kompetenceniveau.

Relateret indhold