VVS ’21 melder udsolgt

Skandinaviens største VVS-messe kan melde alle stande udsolgt til VVS'21 i oktober, lyder meldingen fra arrangørerne.
Selvom messen i foråret blev udskudt til oktober, er interessen stor. Pressefoto.
Selvom messen i foråret blev udskudt til oktober, er interessen stor. Pressefoto.

Der er stor brancheopbakning til den kommende fagmesse VVS’21 på Odense Congress Center. Det betyder, at arrangørerne bag nu kan melde ud, at messen er helt udsolgt. Dermed får besøgende tre haller spækket med spændende stande, som de kan gå på opdagelse hos, når Skandinaviens største VVS-messe løber af stablen.

VVS’21 er blevet flyttet fra foråret til oktober måned på grund af corona-pandemien, men det har tilsyneladende ikke haft den store betydning for udstillerne.

– Jeg glæder mig over, at VVS’21 er udsolgt. Det betyder, at branchen stadigvæk kan se værdien i at gå på messe og mødes face-to-face for at vidensdele, netværke og fremvise deres nye produkter og løsninger til resten af branchen, siger projektleder for VVS’21, Louise Jørgensen.

Høje forventninger

Det er endnu en gang Odense Congress Center og brancheorganisationen Veltek, som står bag VVS-messen, ligesom de gjorde i 2019, hvor messen satte flere rekorder.

– Vi skal efterfølge en VVS’19, som var en stor succes. Det sætter forventningerne højt hos både udstillere og besøgende. Selvom VVS’21 selvfølgelig bliver en anderledes messe på grund af corona, så har jeg meget høje forventninger til årets messe. Og det er en fornøjelse at mærke opbakningen fra vore udstillere, siger Louise Jørgensen og fortsætter:

– Jeg kan samtidig se på besøgstilmeldingerne, at der er stor interesse for at besøge messen. Det er dejligt at blive bekræftet i, at der er stor lyst til at møde hinanden i branchen.

VVS’21 finder sted 12. – 14. oktober på Odense Congress Center. Det er gratis at deltage i fagmessen, men det kræver, at man registrerer sig online for at modtage en billet.

Relateret indhold